Mökkipaketit pohjoisen puusta

Kuusamo Hirsitalojen mökkipaketeista rakentuvat yksilölliset hirsimökit ja hirsihuvilat. Asiakkaamme arvostavat mökkimalliemme muunneltavuutta, mökkipakettien räätälöimismahdollisuutta sekä pohjoisen puusta valmistettujen hirsiemme laatua. Tutustu mökkipaketteihimme ja ota yhteyttä Kuusamo-myyjään! Räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva mökkipaketti ja toteutetaan yhdessä toiveidesi mukainen mökkiunelma!

Vaaleasävyisen hirsihuvilan oleskelutilassa on ruokapöytä sekä tilava kulmasohva. Isot ikkunat valaiset tilaa.

Tilaa ilmaiset mökkiesitteet kotiisi

Tilaa nyt

Ainutlaatuinen Kuusamo-hirsi on mökkipakettiemme perusta

Kuusamon mökkipaketit valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisestä Koillismaan ja Itä-Lapin puusta tehdystä hirrestä, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen.

Pohjoisen puussa ydinpuun osuus, josta kestävä, lahoamaton hirsi kuuluu valmistaa, on poikkeuksellisen suuri. Tästä syystä hirsirakentajat arvostavat pohjoista puuta! Samasta puusta valmistamme mökkipaketteihimme kattorakenteet.

Tutustu mökkipaketti-vaihtoehtoihin!

Loma-asunnot

Tutustu

Hirsisaunat ja saunamökit

Tutustu

Räätälöidyt mökkipaketit – yksilölliset hirsimökit ja hirsihuvilat

Kuusamo Hirsitalojen mökkipaketit keräävät kiitosta mökkipakettien muunneltavuudesta! Mökkimallistomme sisältää yli 50 hirsimökkiä ja -huvilaa, joihin on mahdollisuus jättää myös oma kädenjälkesi: peilikuvamuutoksen lisäksi voit muuttaa suosikkimallisi terasseja, muokata huonejärjestystä mieleiseksesi ja muuttaa jopa ulkoseinien mittoja sekä kattotyyppiä. Toteutamme myös hirsimökkejä täysin omien suunnitelmiesi pohjalta.

Suosituimmat hirsimökkimallit

Hirsimökki Hossa 38

kerrosala: 38 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Piilo 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piste 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Hannus 32

kerrosala: 32 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Hukkanen 37s

kerrosala: 37 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Kaarna 46

kerrosala: 46 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Askola 33

kerrosala: 33 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Kianta 52

kerrosala: 52 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Nuuna 37

kerrosala: 37 m2, 1 kerros, 1 mh

Mökkipakettiemme toimitussisällöt räätälöidään yhdessä ammattitaitoisten Kuusamo-myyjiemme kanssa tarpeidesi, toiveidesi sekä mökin käyttötarkoituksen mukaisiksi. Tutustu alla asiakkaille toimitettuhin, yksilöllisten toiveiden mukaan muokattuihin, hirsimökkeihin ja -huviloihin. Lisää kuvia ja videoita löydät myös kuvagalleriastamme!

Kuusamon mökkipaketit soveltuvat myös modernin pulpettikattoisen hirsimökin toteuttamiseen.
Mökkipaketista toteutettiin perinteisempi hirsimökki, jossa on jyrkkä harjakatto sekä ristinurkat.
Pulpettikattoinen hirsihuvila Virkkula.
Valkoinen hirsihuvilan keittiö.
Yksilöllinen harjakattoinen Apaja toteutettiin Kuusamo-myyjän kanssa räätälöidystä mökkipaketista.

Mökkipaketista hirsimökiksi – tervetuloa virtuaaliseen hirsimökkinäyttelyyn!

Kuusamo Hirsitalojen mökkipaketeista toteutetaan niin keväästä syksyyn käytössä olevia hirsimökkejä kuin ympäri vuoden käytettäviä hirsihuviloita. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan virtuaalisen hirsimökkiesittelyn kautta asiakkaan toiveiden mukaan muokattuun Hannus-hirsimökkiin! Katso myös muut virtuaalinäyttelyt Kuusamo-blogistamme – mökkipaketit taipuvat niin perinteisiin kuin moderneihin toteutuksiin.

Virtuaalinen hirsimökkiesittely:

Hirsimökki Hannus
Katso esittely
Vaalean ruskea harjakattoinen ja ristinurkkainen Hannus edustaa perinteisempää hirsimökkityyliä.

Hae inspiraatiota omaan mökkipakettiisi!

Tilaa tai lataa nyt ilmaiset mökkiesitteemme. Kun uppoudut mökkipakettien yksityiskohtiin, kuviin ja pohjapiirroksiin, löydät takuulla inspiraatiota ja ideoita oman loma-asuntounelmasi toteutukseen. Suosittelemme lataamaan myös uuden Kuusamo Magazine -lehden, josta löytyy 12 erilaista talo- ja mökkitarinaa!

HAE INSPIRAATIOTA ESITTEISTÄMME!
LATAA ESITTEET
Valkoinen hirsihuvilan keittiö.

Hirsimökistä toiseksi kodiksi

Viola ja Stig halusivat muokata oman mökkipakettinsa ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaksi. Yhdessä Kuusamo-myyjän kanssa he kävivät läpi omat tarpeensa ja toiveensa. Yhteistyön tuloksena syntyi heidän toiveidensa mukaan räätälöity Nuuna-hirsihuvila. Alunperin mökiksi suunnitellusta Nuunasta syntyi heille ympärivuoden asuttava toinen koti, josta ei enää malteta lähteä edes ulkomaille!

Viola ja Stig:

Nuunasta ei tee mieli lähteä
Lue lisää
Tyytyväiset mökkipakettiasiakkaat Viola ja Stig istumassa oman hirsihuvilan keittiössä.

Mökkipaketit Kuusamo-myyjiltämme – ota yhteyttä

Ota yhteyttä Kuusamo-myyjäämme, kun suunnittelet hirsimökin hankintaa. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan mökkipakettiratkaisun!

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.