Etsitkö luotettavaa hirsitoimijaa, jonka laadukkuus, rakennusaineet ja taloudenpito kestävät tiukemmankin tarkastelun? Katso alta viisi syytä, miksi kannattaa luottaa Kuusamo Hirsitalojen osaamiseen!

1. Yksilöllistä hirsirakentamista jo 25 vuotta

Oli kyseessä hirsitalo, hirsimökki tai hirsisauna, toteutamme rakennukset yksilöllisten toiveiden mukaan. Olemme tehneet yli 25 vuoden aikana tuhansia ja tuhansia hirsirakennuksia – emmekä ole toimittaneet kahta samanlaista hirsirakennusta!

Voit tehdä malleihin muutoksia melkein mielin määrin! Rakennuksen mittoja voi muuttaa ja kattotyyppi voidaan tehdä joko harja- tai pulpettikattoisena. Myös ikkunoiden ja ovien kokoa voidaan halutessasi muokata toiveidesi mukaan. Perinteisen tyylin arvostajat voivat viimeistellä hirsirakennuksen ilmeen ikkunaristikoilla. Näin tehtiin asuntomessuilla hurmanneessa Villa Aurorassa.

Talomallistoon voit tutustua tästä.

2. Laadukas hirsi hurmaa

Kuusamo Hirsitalojen suurin vahvuus ja sydän on kallisarvoinen raaka-aineemme – puu! Valmistamme tuotteemme Pölkky Oy:n jalostamasta pohjoisen puusta. Pohjoisen puu on paras mahdollinen raaka-aine, sillä sen lujuusominaisuudet sekä työstettävyys ovat erinomaisia.

Puulajiksi voit valita männyn tai kuusen. Mänty on perinteinen hirsissä käytettävä puulaji ja siitä valmistetaan esimerkiksi suuri osa loma-asunnoista ja saunoista. Kuusi on suosituin hirsikotiin käytettävä puulaji. Kuusamo Hirsitalojen kuusihirsi on vaalea, tasainen ja pieniä oksia sisältävä modernin kodin ykkösvaihtoehto!

Hirsirakennuksesi käyttötarkoitus sekä omat mieltymyksesi ratkaisevat, mikä hirsityypeistä ja hirsivahvuuksista on sinulle sopivin.

Voi valita nurkkatyypiksi jiiri- tai ristinurkan tavoittelemastasi tyylistä riippuen. Myös hirren profiili on saatavilla sekä perinteiseen että moderniin tyyliin sopivana. Löydät hirsinurkista lisää tästä.

Hirsivalikoimamme erottuu hirsien yksilamellisuudella. Emme liimaa hirsiä vaakasaumaan, jolloin hirsiseinän kokonaisilme on rauhallinen ja kaunis.

3. Taloutemme kestää tarkastelun

Kuusamo Hirsitalot on takuulla kotimainen valinta. 25-vuotias Kuusamo Hirsitalot on kasvanut rauhallisin askelin tarkkaan taloudenpitoon nojaten, joka on kuusamolaisille osittain myös luonnekysymys. Toiminta on läpi vuosien ollut harkittua ja se on auttanut yritystä kohoamaan taloudellisesti yhdeksi toimialan kärkiyrityksistä. Velaton ja vakavarainen yhtiö pystyy ottamaan haastavammatkin ajat turvallisin mielen vastaan.

Kuusamo Hirsitalojen pääkonttori on Kuusamossa ja se on kotipaikkakunnallaan paitsi tärkeä työllistäjä, myös alueen tärkeä vientiyritys yhdessä Pölkky Oy:n kanssa.

Lue lisää Kuusamo Hirsitalojen vakaasta taloudesta tästä.

Yrityksen alkutaipaleeseen pääset tutustumaan tästä.

4. Laadukasta ja tarkkaa rakentamista

Kuusamo Hirsitaloille ominainen osaaminen ja laatu ovat hioutunut vuosikymmenten työn tuloksena. Yritys on kehittynyt symbioosissa Pölkky Oy:n kanssa –kaikki hyväksi todetut ratkaisut ja ominaisuudet on jalostettu jatkuvasti mittatarkemmiksi ja tasalaatuisimmiksi tuotteiksi. Pölkky Oy:n hirsien, laatuluokitellun puutuotteiden sekä liimapuutuotteiden teollinen valmistus takaa hyvän kustannustehokkuuden, toimitusvarmuuden sekä laadukkaat lopputuotteet. Olemme investoineet uuteen huippumoderniin puuntyöstöjärjestelmään 2020-luvun alussa.

Lisää hirren tuotannosta:

5. Hirsituotannon erikoisosaajat

Olemme keskittyneet alusta asti laadukkaaseen hirsirakentamiseen. Sekä suunnittelun että tuotannon parissa työskentelee hirsirakentamisen raudanlujia ammattilaisia. Osa henkilökunnastamme on työskennellyt Kuusamo Hirsitaloilla koko yrityksen 25-vuotisen historian ajan – he ovat siis taatusti hirsirakentamiseen erikoistuneita ammattilaisia. Jopa toimitusjohtajamme on rakennuspuolen insinööri, joten alan osaamista löytyy useammasta kerroksesta.

Modernit puuntyöstölaitteet, hirsirakentamiseen erikoistuneet työntekijämme sekä yli 25 vuoden kokemus alalta ovat huippulaadukkaan hirsirakennuksen kivijalkoja. Vankka kokemuksemme ja jatkuva kouluttautuminen takaavat, että Kuusamo Hirsitalojen rakenteet ja ratkaisut kestävät aikaa ja ovat varmasti turvallisia.

TUTUSTU LISÄÄ

Mikäli haluat lukea asiakashaastatteluja ja blogikirjoituksia tai vaikka katsoa virtuaalisesti talonäyttelyitä, niin suosittelemme tutustumaan Kuusamo-blogiin.