CE-merkintä

Rakennustuotteiden CE-merkintä tuli pakolliseksi Suomessa ja muissa EU-maissa 1.7.2013 niille rakennustuotteille, joille on olemassa CE-merkinnän mahdollistava yhdenmukaistettu standardi. Kuusamo Hirsitalot Oy:lle on myönnetty eurooppalaiset tekniset hyväksynnät ETA-13/0294 ja ETA-11/0207, jotka oikeuttavat CE-merkinnän käyttöön Kuusamo Hirsitalojen tuotteissa.

Suoritustasoilmoitus Kuusamo Hirsitalon rakennustuotejärjestelmä ETA-11/0207

Suoritustasoilmoitus Kuusamo Cutsystem rakennustuotejärjestelmä ETA-13/0294

Kuusamo Hirsitalot Oy:llä AAA Gold-luottoluokitus

Kuusamo Hirsitalot Oy:lle on myönnetty AAA Gold-luottoluokitus. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme on kuulunut yhtäjaksoisesti korkeimpaan AAA -luottoluokkaan yli 3 vuotta. Tähän saavutukseen yltää ainoastaan noin 0,3 % kaikista suomalaisyrityksistä.

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luokituksen myöntäjä on Pohjoismaiden johtava luottotietoyritys, Dun & Bradstreet.

Tutustu tarkemmin yrityksemme taloustilanteeseen.

Hirsitaloteollisuus ry:n jäsen

Kuusamo Hirsitalot Oy on Hirsitaloteollisuus ry:n jäsen. Kuusamo Hirsitalot noudattaa toiminnassaan Hirsitaloteollisuus ry:n yleisiä sopimusehtoja. Yleiset sopimusehdot ovat ladattavissa alta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

HTT ry:n Yleiset sopimusehdot

Finsk Timmerhusindustri HTT: Allmänna avtalsvillkor

Finnish Log House Industry HTT ry: General terms and conditions