Tervetuloa tutustumaan tyyliltään perinteiseen hirsimökkiin virtuaalinäyttelyn kautta!

Perinteinen hirsimökki Hannus 32P -malli on yksi suosituimmista perinteisen tyylisistä hirsimökkimalleistamme. Tule tutustumaan nyt virtuaalisesti yhteen muunnosmalliin Hannuksesta. Virtuaalinäyttelyyn pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Hirsimökki Hannus on harjakattoinen perinteinen hirsimökki. Terassin yläpuolella on pieni, harjakaton alle jäävä parveke.
Virtuaalinäyttely Hannus-hirsimökistä avautuu kuvaa klikkaamalla. Tervetuloa näyttelyyn!

Faktat

  • Malli: Hannus 32P asiakasmuunnos
  • Hirsi: lamellihirsi LHP 135x195mm, kuusi
  • Nurkkatyyppi: ristinurkka (200mm)
  • Kerrosala: 42,8 m²
  • Makuuhuoneet: alkovi + parvi
  • Huomioitavaa: Hirsimökkiä on muunneltu asiakkaan toiveiden sekä tontin vaatimusten pohjalta. Hirsimökkiä korotettiin ylimääräisellä hirsikerroksella, näin parvelle saatiin lisää korkeutta. Keittiö ja alkovi vaihtoivat paikkaa vakiomalliin verrattuna. Myös portaiden paikkaa muutettiin.
  • Tärkeää: parvellista loma-asuntoa suunniteltaessa on tärkeää selvittää ensin rakennuspaikkakunnan porrasmääräykset rakennusvalvonnasta! Esimerkiksi kuvan portaat eivät täytä enää kaikkien kuntien ja kaupunkien uudistuneita määräyksiä.

Perinteinen hirsimökki Hannus

Tämä perinteistä tyyliä edustava, parvellinen Hannus-hirsimökki on rakennettu pieneen saareen Perämerelle rannikon läheisyyteen. Kauniin, mutta vaativan sijainnin vuoksi on rakentamisvaiheessa kiinnitetty erityistä huomioita huolelliseen pystytykseen, kuten aukkojen tiivistykseen. Perinteinen hirsimökki sijoiteltiin tontille niin, että puusto suojaa mökkiä pahimmilta tuulenpuuskilta.

Mökki on ensisijaisesti suunniteltu kolmen vuodenajan käyttöön, mutta on myös satunnaisessa talvikäytössä. Hirsimökki Hannus on rakennettu vuonna 2019 ja virtuaalinäyttely on toteutettu vuonna 2022.

Kuva mökin alakerran tupakeittiöstä. Keittiönurkkauksessa on hyvin tilaa mökkikeittiölle ja ruokailupöydälle. Oleskelutilasta lähtee parven portaat ja keskellä on tilaa lämmittävä takka.
Perinteisen hirsimökin sydän on tupakeittiö ja tilaan tunnelmaa tuova takka.

Kiinnostuitko perinteisestä hirsimökistä?

Ota yhteyttä

Oman alueesi Kuusamo-myyjä auttaa mielellään ja antaa lisätietoja vaihtoehdoista. Kuusamo-myyjän kanssa pääset myös muokkaamaan mallista sellaisen, joka soveltuu parhaiten tarpeisiisi. Jätä oma viestisi Kuusamo-myyjällemme täällä.