Välkommen att ta del av timmerstugan i traditionell stil genom den här virtuella husvisningen!

Traditionella timmerstugan Hannus 32P är en av våra mest populära traditionella timmerstugemodeller. Kom och titta virtuellt på en av Hannus-varianterna. Du kommer till den virtuella husvisningen genom att klicka på bilden nedan.

Du öppnar den virtuella visningen av timmerstugan Hannus genom att klicka på bilden. Välkommen till visningen!

Fakta

  • Modell: Hannus 32P kundvariant
  • Timmer: lamelltimmer LHP 135×195 mm, gran
  • Knuttyp: stockknut (200 mm)
  • Våningsyta: 42,8 m²
  • Sovrum: alkov + loft
  • Observera: Timmerstugan har anpassats efter kundens önskemål och baserat på tomten. Timmerstugan höjdes med ett extra timmerlager som även bidrog med extra höjd på loftet. Köket och alkoven bytte plats, jämfört med standardmodellen. Även trappan flyttades.
  • Viktigt: vid planering av semesterhus med loft är det viktigt att först kontrollera hos byggortens byggnadstillsynsmyndigheter vad orten har för bestämmelser gällande trappor! Till exempel uppfyller inte trapporna på bilden längre alla kommuners eller städers nya bestämmelser.

Traditionella timmerstugan Hannus

Denna loftförsedda Hannus-timmerstuga i traditionell stil byggdes på en liten ö nära Bottenvikens kust. På grund av den vackra men krävande platsen fästes särskild uppmärksamhet vid en noggrann montering, till exempel tätning av öppningar. Den traditionella timmerstugan placerades på tomten så att trädbeståndet skyddar stugan mot de värsta vindbyarna.

I första hand är stugan avsedd för användning under tre årstider, men den kan även användas sporadiskt under vintern. Denna Hannus timmerstuga byggdes 2019 och den virtuella visningen skapades 2022.

Hjärtat i den traditionella timmerstugan är storstugan och den öppna spisen som skapar atmosfär i rummet.

Perinteisen hirsimökin sydän on tupakeittiö ja tilaan tunnelmaa tuova takka.

Blev du intresserad av en traditionell timmerstuga?

  • Titta till exempel på våra loftförsedda timmerstugemodeller Hannus 32P, Hossa 38P och Kaarna 55P. När du planerar för en loftförsedd timmerstuga ska du komma ihåg att kontrollera hos byggortens byggnadstillsynsmyndigheter vad orten har för bestämmelser gällande trappor och loft – bestämmelserna kan variera efter region.
  • Bland annat Hukkanen 37, Kianta 52 och Rajala 60 är traditionella timmerstugemodeller med en våning.
  • Beställ eller ladda ned vår broschyr över fritidshus och ta dig en titt i hela katalogen.

Kontakta oss

Kuusamo-försäljaren på din ort hjälper dig gärna och ger mer information om de olika alternativen. Med Kuusamo-försäljaren kan du även anpassa modellen så att den passar bäst för just dina behov. Här kan du skicka ett meddelande till vår Kuusamo-försäljare.