Skip navigation

Loma-asunnot

Hirsimökit ja hirsihuvilat ainutlaatuisesta Kuusamo-hirrestä

Kuusamon loma-asunnot, hirsimökit, mökkipaketit ja hirsihuvilat valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisestä Koillismaan ja Itä-Lapin puusta tehdystä hirrestä, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen.

Huvilamallistomme sisältää yli 50 hirsimökkiä ja -huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi...

Huvilamallistomme sisältää yli 50 hirsimökkiä ja -huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi voit muuttaa hirsihuvilasi tai -mökkisi terasseja, siirtää väliseiniä ja muuttaa jopa ulkoseinien mittoja. Tuotetietojen yhteydessä on hirsimökkipakettien ja hirsihuviloiden perustoimituksemme tuotesisältö. Perustoimituksemme soveltuu mökkeihin ja huviloihin, joita käytetään pääsääntöisesti keväästä syksyyn. Selaa oheista mökki- ja huvilamallistoamme, löydä omasi ja ihastu!

Hirsimökit ja hirsihuvilat – loma-asunnot ympärivuotiseen käyttöön

Hirsimökit ja hirsihuvilat sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön, kun perustoimitussisältöä päivitetään ja kohteet suunnitellaan ja toimitetaan vastaavilla rakenteilla sekä ovilla ja ikkunoilla, kuin viimeisimmät energiamääräykset täyttävät Kuusamo-hirsitalotkin. Näin voit olla varma, että loma-asuntosi on energiatehokas ja voit viettää siellä vapaa-aikaasi ympäri vuoden, aina silloin kun haluat. Kerro toiveesi, niin toteutamme halutessasi myös täysin yksilöllisen hirsihuvilan tai -mökin – talvikäyttöön soveltuvan vapaa-ajan asunnon.

Kysy hirsihuvilamallistosta ja mökkipaketeista lisää Kuusamo-myyjältäsi.

Tuotehaku

51 Mallia
Hirsimökki Hossa 38

kerrosala: 38 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Kaarna 46P

kerrosala: 46 m2, 1,5 kerrosta, 1 mh

Hirsimökki Peippi 37

kerrosala: 37 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Hannus 32

kerrosala: 32 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Kianta 52sp

kerrosala: 52 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Hukkanen 45

kerrosala: 45 m2, 1,5 kerrosta, 1 mh

Hirsihuvila Nuuna 80s

kerrosala: 80 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Nuuna 66P Uusi

kerrosala: 66 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsihuvila Nuuna 65s Uusi

kerrosala: 65 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Soidinniemi 100s

kerrosala: 100 m2, 2 kerrosta, 2 mh