Skip navigation

Loma-asunnot

Hirsimökit ja hirsihuvilat ainutlaatuisesta Kuusamo-hirrestä

Kuusamon loma-asunnot, hirsimökit, mökkipaketit ja hirsihuvilat valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisestä Koillismaan ja Itä-Lapin puusta tehdystä hirrestä, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen.

Hirsihuvilamallistomme sisältää yli 50 mökkiä ja huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi...

Hirsihuvilamallistomme sisältää yli 50 mökkiä ja huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi voit muuttaa hirsihuvilasi tai -mökkisi terasseja, siirtää väliseiniä ja muuttaa jopa ulkoseinien mittoja. Tuotetietojen yhteydessä on hirsimökkipakettien ja hirsihuviloiden perustoimituksemme tuotesisältö. Perustoimituksemme soveltuu mökkeihin ja huviloihin, joita käytetään pääsääntöisesti keväästä syksyyn. Selaa oheista mökki- ja huvilamallistoamme, löydä omasi ja ihastu!

Hirsimökit ja hirsihuvilat – loma-asunnot ympärivuotiseen käyttöön

Hirsimökit ja hirsihuvilat sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön, kun perustoimitussisältöä päivitetään ja kohteet suunnitellaan ja toimitetaan vastaavilla rakenteilla sekä ovilla ja ikkunoilla, kuin viimeisimmät energiamääräykset täyttävät Kuusamo-hirsitalotkin. Näin voit olla varma, että loma-asuntosi on energiatehokas ja voit viettää siellä vapaa-aikaasi ympäri vuoden, aina silloin kun haluat. Kerro toiveesi, niin toteutamme halutessasi myös täysin yksilöllisen hirsihuvilan tai -mökin – talvikäyttöön soveltuvan vapaa-ajan asunnon.

Kysy hirsihuvilamallistosta ja mökkipaketeista lisää Kuusamo-myyjältäsi.

Tuotehaku

51 Mallia
Hirsimökki Hossa 38

kerrosala: 38 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Kaarna 46P

kerrosala: 46 m2, 1,5 kerrosta, 1 mh

Hirsimökki Peippi 37

kerrosala: 37 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Hannus 32

kerrosala: 32 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Kianta 52sp

kerrosala: 52 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Hukkanen 45

kerrosala: 45 m2, 1,5 kerrosta, 1 mh

Hirsihuvila Nuuna 80s

kerrosala: 80 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Nuuna 66P Uusi

kerrosala: 66 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsihuvila Nuuna 65s Uusi

kerrosala: 65 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Soidinniemi 100s

kerrosala: 100 m2, 2 kerrosta, 2 mh