Skip navigation

Loma-asunnot

Loma-asunnot: Hirsimökit ja hirsihuvilat ainutlaatuisesta Kuusamo-hirrestä

Kuusamon loma-asunnot, hirsimökit, mökkipaketit ja hirsihuvilat valmistetaan punahohtoisesta, tiukkasyisestä Koillismaan ja Itä-Lapin puusta tehdystä hirrestä, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen.

Huvilamallistomme sisältää yli 50 hirsimökkiä ja -huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi...

Huvilamallistomme sisältää yli 50 hirsimökkiä ja -huvilaa, joissa lähes kaikissa on valmiina myös sauna. Peilikuvamuutoksen lisäksi voit muuttaa hirsihuvilasi tai -mökkisi terasseja, siirtää väliseiniä ja muuttaa jopa ulkoseinien mittoja. Tuotetietojen yhteydessä on hirsimökkipakettien ja hirsihuviloiden perustoimituksemme tuotesisältö. Perustoimituksemme soveltuu mökkeihin ja huviloihin, joita käytetään pääsääntöisesti keväästä syksyyn. Selaa oheista mökki- ja huvilamallistoamme, löydä omasi ja ihastu!

Hirsimökit ja hirsihuvilat – loma-asunnot ympärivuotiseen käyttöön

Hirsimökit ja hirsihuvilat sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön, kun perustoimitussisältöä päivitetään ja kohteet suunnitellaan ja toimitetaan vastaavilla rakenteilla sekä ovilla ja ikkunoilla, kuin viimeisimmät energiamääräykset täyttävät Kuusamo-hirsitalotkin. Näin voit olla varma, että loma-asuntosi on energiatehokas ja voit viettää siellä vapaa-aikaasi ympäri vuoden, aina silloin kun haluat. Kerro toiveesi, niin toteutamme halutessasi myös täysin yksilöllisen hirsihuvilan tai -mökin – talvikäyttöön soveltuvan vapaa-ajan asunnon.

Kysy hirsihuvilamallistosta ja mökkipaketeista lisää Kuusamo-myyjältäsi.

Lataa sähköinen esite tai tilaa painettu esite.

Tuotehaku

57 Mallia
Hirsihuvila Nuuna M 70
Uusi

kerrosala: 70 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piste 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piilo 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Pesä 67
Uusi

kerrosala: 67 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Virkkula 68

kerrosala: 68 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsihuvila Saapunki 87
Uusi

kerrosala: 87 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Hossa 38

kerrosala: 38 m2, 1,5 kerrosta, 2 mh

Hirsimökki Kaarna 46

kerrosala: 46 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Peippi 37

kerrosala: 37 m2, 1 kerros, 1 mh

Hirsimökki Hannus 32

kerrosala: 32 m2, 1 kerros, 1 mh