Tervetuloa tutustumaan virtuaalisen talonäyttelyn kautta Villa Hiisi -hirsikotiin! Villa Hiisi on asiakasmuunnos suositusta Hirsikoti Hiisi 173 – mallistamme.

Valkoisessa kaksikerroksisessa Villa Hiisi -hirsitalossa on harmaa harjakatto. Ikkunat ja ovet ovat myös harmaat. Takapihan nurmikko vihertää.
Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Villa Hiisi -kodin virtuaaliseen talonäyttelyyn. Tervetuloa!

Faktat

  • Malli: Villa Hiisi, asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu muunnos Hirsitalo Hiisi 173 -mallistamme
  • Hirsi: lamellihirsi LHM 202×220 mm, kuusi
  • Nurkkatyyppi: jiirinurkka
  • Kerrokset: 2
  • Kerrosala: 159 m²
  • Makuuhuoneet: 3 + työhuone
  • Huomioitavaa: Tähän hirsikotiin toteutettiin toimivat etätyöpisteet molemmille aikuisille. Alkuperäisen mallin pulpettikatto muutettiin harjakatoksi alueen kaavamääräysten mukaisesti.
Olohuoneen nurkassa on isojen ikkunoiden edessä vaalea kulmasohva. Vastapäisessä nurkassa sijaitsee tummanharmaa leivinuuni-takka.
Olohuoneessa avaraa tunnelmaa luovat isot ikkunat. Olohuoneen nurkassa on leivinuuni-takkayhdistelmä, joka on ahkerassa käytössä etenkin talvella.

Talon rakentajiksi sattumalta

Harjakattoisen hirsikodin sisäänkäynti on sisennetty ja maalattu rusehtavaksi tuomaan kontrastia muuten valkoisiin ulkoseiniin.
Villa Hiiden sisäänkäynti on näyttävä. Kaksi isoa ikkunaa avaavat näkymät portaikkoon.

Johanna ja Henkka alkoivat unelmoida omasta talosta hieman sattumalta. Keväällä 2020 pandemia pysäytti kiireisen arjen ja pääsiäislauantain omakotitalon asuntonäytössä vierailu vaihtui viereisen alueen tontin ostoaikeisiin. Sopivan alueen löytyminen ja etätyön yleistyminen mahdollistivat sen, että unelmakodin toteuttaminen oli mahdollista. 54 viikkoa myöhemmin he muuttivat omaan, Villa Hiideksi nimeämäänsä, hirsikotiin.

Tutustu Villa Hiisi -kodin rakentamisen vaiheisiin

Kuva keittiöstä, joka on kahdella seinällä. Mustat kaapinovet ja kalusterungot tuovat kontrastia, saareke keskellä tuo lisää työskentelytilaa.
Kupariset yksityiskohdat mustassa keittiössä tuovat kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen.

Rakentamisprojekti vaatii yhteispeliä niin pariskunnalta kuin talotoimittajalta ja urakoitsijalta. Ensirakentajat Johanna ja Henkka ovat kirjoittaneet Kuusamo-blogiin artikkeleita projektinsa eri vaiheissa. Tutustu Johannan ja Henkan matkaan rakentajina Kuusamo-blogin puolella:

Haaveiletko virtuaaliesittelyn tyylisestä kohteesta?

Ihastuitko Villa Hiisi -hirsikotiin? Tutustu näihin kaksikerroksisiin hirsitalo-malleihimme: