Tervetuloa tutustumaan moderniin kaupunkikotiin! Kaksikerroksinen Hiisi 173 on asiakasmuunnos suositusta Hirsikoti Hiisi 173 – mallistamme.

Moderni tummapintainen ja suoralinjainen kaksikerroksinen kaupunkikoti pienellä tontilla.
Tervetuloa tutustumaan moderniin, kaksikerroksiseen kaupunkikotiin! Pääset virtuaalinäyttelyyn kuvaa klikkaamalla.

Faktat

  • Malli: Hirsitalo Hiisi 173, pienin väliseinämuutoksin
  • Hirsi: painumaton lamellihirsi LHX 202×220 mm, kuusi
  • Nurkkatyyppi: jiirinurkka
  • Kerrokset: 2
  • Kerrosala: 173 m²
  • Makuuhuoneet: 3
  • Huomioitavaa: Pienelle tontille hyvin sopiva moderni kaupunkikoti Hiisi vastasi asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Vakiomalliin toteutettiin pieniä väliseinämuutoksia alakerran kodinhoito- ja pesuhuonetiloihin. Lisäksi ikkuna- ja oviratkaisuissa on muutoksia vakiotoimitussisältöön verrattuna.

Vaaleaa ja tummaa pintaa

Taloon sisälle astuttaessa vastassa on eteisessä näyttävä mustasävyinen kaakelilattia ja mustat kiintokalusteet. Talonäyttelykohde Hiisi 173 onkin sisustettu laadukkaasti yksityiskohtia miettien. Modernin kaupunkikodin sisustuksessa on hyödynnetty vaalean puun ja tummien yksityiskohtien luomaa jännittävää kontrastia.

Kodin alakerrassa ovat perheen yhteiset tilat: avara oleskelutila, jonka toisessa päädyssä on hyvin varusteltu keittiö. Oleskelutila on osittain avoin ylös asti ja korkeista ikkunoista virtaakin valoa tilaan myös talven pimeimpinä päivinä. Alakerrasta löytyvät myös kodinhoitohuone sekä pesutilat.

Modernin kaupunkikodin yläkerrasta löytyy kolme tilavaa makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Lastenhuoneessa ihastuttavat vaaleanpunaiset yksityiskohdat sekä värikäs kukkatapetti.

Haaveiletko kaksikerroksisesta modernista kaupunkikodista?

Tutustu myös hieman pienempään Villa Hiisi -asiakasmuunnokseen samasta mallista. Moderni kaupunkikoti kasvukeskuksen kupeessa hurmaa vaalealla sisustuksellaan.

Katso myös muut modernit kaksikerroksiset kaupunkikoti-mallimme: