Välkommen att titta på den moderna stadsbostaden! Hiisi 173 i två våningar är en kundanpassning av vår populära modell Timmerhus Hiisi 173.

En modern stadsbostad i två våningar, med mörka ytor och raka linjer.
Välkommen att bekanta dig med den moderna stadsbostaden i två våningar! Klicka på bilden för att komma till den virtuella husvisningen.

Fakta

  • Modell: Timmerhuset Hiisi 173 med smärre ändringar i mellanväggarna
  • Timmer: sättningsfritt lamelltimmer LHX 202×220 mm, gran
  • Knuttyp: jirknut
  • Våningar: 2
  • Våningsyta: 173 m²
  • Sovrum: 3
  • Observera: Moderna stadsbostaden Hiisi passar väl på en liten tomt och motsvarade kundens önskemål och behov. Smärre ändringar i mellanväggarna gjordes i standardmodellens grovkök och badrum. Dessutom förekommer det ändringar i fönster- och dörrlösningarna, jämfört med det standardmässiga leveransinnehållet.

Ljusa och mörka ytor

Det imponerande svarttonade kakelgolvet och den svarta fasta inredningen är det första man ser när man kliver in i hallen. Hiisi 173 är ett husutställningsobjekt och har en högklassig inredning, ända in i minsta detalj. I inredningen för denna moderna stadsbostad har vi använt oss av den spännande kontrasten mellan det ljusa träet och de mörka detaljerna.

Familjens gemensamma utrymmen finns på nedre våningen och består av ett rymligt vardagsrum med ett välutrustat kök i ena änden. Vardagsrummet är delvis öppet upp till taket och det flödar in ljus genom de höga fönstren till och med under vinterns allra mörkaste dagar. På nedre våningen finns det även ett grovkök och tvättutrymmen.

På övre våningen finns det tre rymliga sovrum. Det finns ett rymligt klädrum i samband med det huvudsakliga sovrummet. Barnkammaren har förtjusande rosa detaljer och en färggrann blomstertapet.

Drömmer du om en modern stadsbostad i två våningar?

Ta dig även en titt på kundvarianten av samma modell, Villa Hiisi. Den moderna stadsbostaden nära tillväxtcentrumet har en förtjusande inredning.

Ta dig en titt även på våra andra modeller för stadsbostäder i två våningar:

Timmerhus Pihka 124

Timmerhus Sysi 132

Timmerhus Usva 151