Vietä hetki virtuaalitalonäyttelyssä ja tutustu suosittuun hirsitalo Nuunaan. Esittelyssä nyt rinteeseen toteutettu muunnosmalli Nuuna 205 TR.

Kuvaa napauttamalla pääset tutustumaan virtuaalitalonäyttelyyn.

Faktat

  • Malli: asiakkaan toiveiden pohjalta toteutettu muunnos hirsitalo Nuuna 232TR – mallista
  • Hirsi: LHM 230x220mm (kuusi)
  • Nurkkatyyppi: jiirinurkka
  • Kerrokset: 2
  • Kerrosala: 205 m²
  • Makuuhuoneet: 2 + työhuone

Pohjakuvat

Ensimmäisessä kerroksessa ovat oleskelutilat, keittiö sekä päämakuuhuone.

 

Kellarikerroksessa on saunatilojen lisäksi iso takkahuone sekä vierasmakuuhuone ja työhuone.

Hirsitalo Nuuna

Esittelykohteen inspiraationa toiminut Hirsitalo Nuuna 232TR -malli on osa Nuuna – mallistoperhettä. Nuuna- hirsitalot ja -huvilat ovat meidän tunnetuimpia mallejamme.

Kuusamo-myyjämme, meidän Nuuna-pappamme, Christer Östman on kertonut Nuunan syntytarinasta seuraavaa:

– Jokainen, joka suunnittelee rakennuksia työkseen, haaveilee joskus tilanteesta, jossa saisi käsistään irti jotain positiivisella tavalla poikkeavaa. Nuuna oli kohdallani juuri sitä.

Ensimmäinen, se alkuperäinen Nuuna, Nuuna 80, suunniteltiin vuonna 2003 ja hirsihuvila rakennettiin seuraavana kesänä.

Nuunan ideana on, että välittömästi sisään astuessaan voi kokea saapuneensa tilaan, joka tuntuu jatkuvan suoraan ulos asti, osaksi ympäröivää luontoa.

Christer Östman, Nuuna-pappa

Nuuna tunnettiin aluksi nimenomaan uniikeista loma-asuntomalleista. Vuosien varrella Nuuna – mallisto on laajentunut myös hirsitaloihin. Seinäjoen asuntomessuilla 2016 esittelimmekin uudenlaisen Nuuna–talon. Avarat, valoisat oleskelutilat pidettiin ennallaan, mutta sisäänkäynnin yhteyteen lisätty lämmin eteinen ja tilava liukuovikaappi helpottavat perheen arkea. Myös talotekniikalle löytyy nyt oma tilansa eteisen vieressä olevasta lämpimästä varastosta.

Messuilla lanseerasimme myös loistavan vastaanoton saaneen Hirsitalo Nuuna – malliston, josta löytyy koteja niin pienemmän kuin isommankin perheen tarpeisiin. Mallistoon poimimme parhaat palat vuosien varrella toimittamistamme Nuuna-taloista.

Mietitkö hirsikoti Nuunaa vaihtoehtona?