Tätä taloesittelyä on odotettu ja vihdoin se on täällä. Tule tutustumaan Hirsihuvila Nuuna 87S:n pohjalta toteutetun Nuunan talonäyttelyyn!

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna -hirsihuvilat ovat hurmanneet pian 18 vuotta. Tule tutustumaan nyt virtuaalisesti yhteen suosituimmista Nuuna – malleista. Talonäyttelyyn pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Talvisessa maisemassa Nuuna hirsihuvilan ulkokuva. Terassin päällä on Nuunan leijamainen katto.
Talonäyttely Nuuna – hirsihuvilasta avautuu kuvaa klikkaamalla. Tervetuloa näyttelyyn!

Faktat

  • Malli: Hirsihuvila Nuuna 87S asiakasmuunnos
  • Hirsi: mäntylamellihirsi 202×220 mm
  • Nurkkatyyppi: ristinurkka
  • Kerrokset: 1
  • Kerrosala: 87 m²
  • Makuuhuoneet: 2
  • Huomioitavaa: Tämä upea Nuuna on Lapin paukkupakkasiin toteutettu muunnos Nuuna 87S – mallista. Hirsihuvilan tuulikaapin kokoa ja wc:n sisäänkäyntiä on muokattu mallistomallista. Tunnelmaa ja lisälämpöä tuottava takka on sijoitettu tilanjakajaksi olohuoneen takaosaan. Olohuoneen sisäkatossa risteävät koristehirret saa lisävarusteena ilmettä antamaan. Rakennuksen takaosan lämmin eteinen pitää paukkupakkaset ulkona takaovea avattaessa. Hirsihuvila Nuuna 87S on rakennettu vuonna 2012 ja virtuaalinäyttely on toteutettu vuonna 2021.
Kuvassa Nuuna-mallin oleskelutila, jossa vasemmalla on korkean seinän isot ikkunat. Takka oleskelutilassa lämmittää.
Hirsihuvila Nuunan keskiössä on avara oleskelutila.

Hirsihuvila Nuuna – vapaa-ajan asumisen uusi aika!

Meidän Nuuna-pappamme Christer Östman on kertonut Nuunan syntytarinasta seuraavaa:

– Jokainen, joka suunnittelee rakennuksia työkseen, haaveilee joskus tilanteesta, jossa saisi käsistään irti jotain positiivisella tavalla poikkeavaa. Nuuna oli kohdallani juuri sitä.

Ensimmäinen, se alkuperäinen Nuuna, Nuuna 80, suunniteltiin vuonna 2003 ja rakennettiin seuraavana kesänä.

– Nuunan ideana on, että välittömästi sisään astuessaan voi kokea saapuneensa tilaan, joka tuntuu jatkuvan suoraan ulos asti, osaksi ympäröivää luontoa, Christer kertoo.

Mäntyharjun loma-asuntomessuilla vuonna 2011 esittelimme Nuuna 85s:n, jonka sisustuksen suunnitteli Jukka Rintala. Avara, ilmava ja persoonallinen Nuuna sai kehuja myös muunneltavuudestaan ja yleisö valitsi Nuunan messujen parhaaksi hirsihuvilaksi.

Mäntyharjun loma-asuntomessuilla lanseerattiin myös ensimmäinen Nuuna –huvilamallisto, josta löytyy Nuuna – variaatioita 37 neliön pikkuhuvilasta 122 neliön kakkoskotiin.

-Avara vaikutelma korostuu pienemmissäkin Nuuna-malleissa. Katto on huiman korkealla, vain linnut puuttuvat, maalailee Christer Nuunan tunnelmasta.

Tummaksi sävytetyt hirsiseinät makuuhuoneessa luovat tunnelmaa. Peililiukuovet heijastavat ikkunoista tulevaa valoa.
Nuuna-malleja on helppo muunnella. Tässä hirsihuvila 87S – kuvassa näkyy Nuunan niin sanottuun siipeen sijoitettu päämakuuhuone.

Nuunan helppo muunneltavuus tulee esille kaikissa Nuuna-malleissa. Nuunan niin sanoittuihin siipiin voi sijoittaa saunaa, makuuhuonetta, keittiötä tai työhuonetta tarpeen mukaan.

Tutustu Nuuna-mallistoon.

Myös nämä talonäyttelyt saattavat kiinnostaa

Ota yhteyttä

Oman alueesi Kuusamo-myyjä auttaa mielellään ja antaa lisätietoja vaihtoehdoista. Kuusamo-myyjän kanssa pääset myös muokkaamaan mallista sellaisen, joka soveltuu sinun perheesi tarpeisiin parhaiten. Jätä oma viestisi Kuusamo-myyjällemme täällä.