Denna huspresentation är väntad! Äntligen är den här. Se Nuunas husvisning som bygger på Timmervilla Nuuna 87S!

Kuusamo Timmerhus Nuuna-timmervillor har varit extremt populära i snart 18 år. Kom och se en av de mest populära Nuuna-modellerna virtuellt. Du kommer till husutställningen genom att klicka på bilden nedan.

Timmervilla Nuuna på vintern. Du ser Nuuna-timmerhusvisningen genom att klicka på bilden
Du ser Nuuna-timmerhusvisningen genom att klicka på bilden. Välkommen till visningen!

Fakta

  • Modell: Kundanpassad Timmervilla Nuuna 87S
  • Stock: lamelltimmer LHP 202×220 mm (furu)
  • Knuttyp: stockknut
  • Våningar: 1
  • Våningsyta: 87 m²
  • Sovrum: 2
  • Observera: Denna magnifika Nuuna är en för Lappland anpassad variant modellen Nuuna 87S. Storleken på farstun och ingången till toaletten har anpassats jämfört med standardmodellen. Den öppna spisen, som bidrar med mysvärme och tillskottsvärme, delar upp den bakre delen av vardagsrummet. De dekorativa timmerstockar som korsar innertaket i vardagsrummet ingår som ett estetiskt inslag. Den uppvärmda hallen på baksidan ser till att kylan inte kommer in när man öppnar bakdörren. Denna Nuuna 87S timmervilla byggdes 2012 och den virtuella visningen skapades 2021.
Öppna vardagsrummet i timmervilla Nuuna.
I mitten av timmervillan Nuuna finns det öppna vardagsrummet.

Timmervilla Nuuna – en ny fritidshusepok!

Vår Nuuna-farbror Christer Östman har följande att berätta om hur Nuuna kom till:

– Alla som ritar byggnader professionellt drömmer ibland om att skapa något bra och annorlunda. Nuuna var precis det för mig.

Den första Nuuna-villan, originalet Nuuna 80, ritades 2003 och byggdes sommaren därpå.

– Tanken med Nuuna är att direkt när man kommer in ska man känna att man kommit in i ett utrymme som verkar fortsätta rakt ut, i den omgivande naturen, berättar Christer.

På fritidshusmässan i Mäntyharju 2011 visade vi upp Nuuna 85S, med inredning signerad Jukka Rintala. Denna rymliga, luftiga och personliga Nuuna fick också beröm för anpassningsmöjligheterna och utsågs av publiken till mässans bästa timmervilla.

Den första Nuuna-katalogen lanserades också på fritidshusmässan i Mäntyharju. Där finns olika variationer på Nuuna från en minivilla på 37 kvadratmeter till ett andra hem på 122 kvadratmeter.

– Även mindre Nuuna-modeller har den där rymliga känslan. Takhöjden är enorm, det är bara fåglarna som fattas, beskriver Christer känslan i en Nuuna.

Huvudsovrummet av Timmervilla Nuuna.
Timmervilla Nuuna är en enkel modell att anpassa. På denna bild finns en timmervilla modell Nuuna 87S, där man placerat huvudsovrummet i den s.k. flygeln.

Den väldiga anpassningsbarheten hos Nuuna syns i alla Nuuna-modeller. I Nuunas s.k. vingar kan man placera en bastu, sovrum, kök eller ett arbetsrum beroende på vad man behöver.

Se Nuuna-katalogen.

Du kanske vill se dessa husvisningar också

Ta kontakt

Kuusamo-försäljaren på din ort hjälper dig gärna och ger mer information om de olika alternativen. Med Kuusamo-försäljaren kan du även anpassa modellen så att den passar bäst för just din familjs behov. Här kan du skicka ett meddelande till vår Kuusamo-säljare.