Suosittu Lähellä-hirsitalomallisto laajenee viidellä uudella mallilla. Myös Nuuna-mallistoon julkaistaan uusi moderni versio: Nuuna M 104. Näin ollen tuomme kesän talomarkkinoille kuusi uutta mallia.

Pienempien talomallien kysyntä jatkaa kasvuaan ja Lähellä-mallistoon nyt julkaistavista malleista pienin hirsitalo onkin 82 neliöinen Tyyni 82. Toinen yksikerroksinen malli on Hehku 100, jonka suunnittelussa on huomioitu nykyajan tarpeet muun muassa etätyöpisteelle.

Alkuperäisestä Lähellä-mallistosta yhdeksi suosituimmaksi malliksi on noussut Hiisi 173. Tämän johdosta halusimme tuoda kolme uutta Hiisi-henkistä hirsitaloa mallistoomme. Uusien talojen nimet ovat Pihka 124, Sysi 132 ja Usva 151. Talot eroavat sopivasti toisistaan tuoden monipuolisuutta 2-kerroksisten valikoimaamme. Uusissa malleissa on myös tunnusomaisia piirteitä alkuperäisen Hiisi-mallin kanssa kuten kaksikerroksisuus, isot olohuoneen ikkunat sekä houkutteleva pääsisäänkäynti.

– Lähellä-mallisto terävöitti talomallistoamme entisestään ja toi mukavaa lisäbuustia hirsitalomyyntiin. Mallisto on vakiinnuttanut paikkansa ennestään laajassa talomallivalikoimassamme ja odotan innolla minkälaisen vastaanoton uudet mallimme saavat. Erityisesti uusia versioita Hiisi-mallista myynnissä on odotettu malttamattomina, kertoo liiketoimintajohtaja Antti Hokkinen.

Lähellä-malliston laajennus toi entisestään kokovaihtoehtoja hirsitaloihimme.

Malliston kehittämistiimissä mukana ollut markkinointipäällikkö Kari-Pekka Määttä on pitänyt suunnitteluprosessia hyvin kiehtovana ja vaativana.

– Ei varmasti ole yhtä niin miellyttävää asiaa kuin suunnitella hirrestä rakennettavia koteja. Luovaa työtä parhaimmillaan miettien talon luonnetta, ajankuvaa etätyöpisteineen ja virtaavine valoineen. Ja samaan aikaan vaativuus ja hankaluus tulee siitä, että mallistossa lähestymme rakentamista ikään kuin väärästä päästä; meillä ei ole valmista tonttia tiedossa, vaan mietimme, miten talo toimii erilaisissa tilanteissa pienellä kaupunkitontilla sekä maaseudun rauhassa isomman kuin pienemmän perheen tarpeet täyttäen, Määttä kertoo.

Uusi Nuuna M 104 tuo uutta modernia vivahdetta Kuusamo Hirsitalojen kautta aikojen suosituimpaan mallistoon.

Uuden malliston tavoite on tuoda inspiraatiota talonrakennukseen. Kuusamo-myyjien kanssa asiakkaamme voivatkin työstää helposti uusistakin malleista omien toiveiden ja tarpeiden mukaisia, kuten aina”, toteaa hymyssä suin markkinointipäällikkö Kari-Pekka Määttä.

Hirsitaloihin pääset tutustumaan tästä.