Malliston keskeisin teema on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen ajatteleminen yhdeksi samaksi toiminnalliseksi tilaksi; kuutioksi.

Uuteen Lähellä-mallistoon on julkaistu 12 ensimmäistä talomallia. Malliston keskeisin teema on keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen ajatteleminen yhdeksi samaksi toiminnalliseksi tilaksi; kuutioksi.

Kuution muodostavan tilan ympärille varioimme kolmen makuuhuoneen ja peseytymistilojen eri vaihtoehtoja. Malliston kerrosaloista pienin on kompakti Naava 98 päättyen suurimpaan Saari 179 malliin.

Ei kahta samanlaista

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

 

Osa Lähellä-malleista on jo toimitettu asiakkaille yksilöllisillä muutoksilla tehtynä. Kohteet ovat pääsääntöisesti valmistuneet kaupunkitonteille. Esimerkiksi yllä olevalla videolla esiteltävä Hirsitalo Kantola on muunnos Lähellä-malliston Sulka – mallista.

Mallistolla halusimme tuoda näkyviin muutoksien mahdollisuuksia: esimerkiksi kattotyypin vaikutuksen talon ilmeeseen tai miten pohjaratkaisuja voi muuttaa ilman, että talon ulkoprofiilia tarvitsee juuri muuttaa.

Lähellä-mallistosta kuultua

”Tässä, kun minä saarekkeella kokkaan ruokaa niin voin olla kasvokkain ruokapöydässä läksyjä tekevien lasten kanssa ja huikkailla sohvalla viiden minuutin torkkuja ottavalle puolisolle. Tässä kodissa tulee olemaan ihanaa, kun jokaiselle on tilaa tehdä omia askareitaan, mutta samaan aikaan kuitenkin kaikki ovat toisiaan Lähellä. Ikkunat ovat ihanan avarat mistä valo ja takapihan luonto suorastaan tulvii sisään.”

Tutustu Lähellä – mallistoon tästä.