Det mest centrala temat för modellerna är vi tänkt oss köket, matplatsen och vardagsrummet som ett enda funktionellt utrymme – en kub.

Vi har lanserat de nya 12 Nära-husmodellerna. Det mest centrala temat för modellerna är vi tänkt oss köket, matplatsen och vardagsrummet som ett enda funktionellt utrymme – en kub.

Vi har olika alternativ för tre sovrum och våtutrymmen för utrymmet som bildas runt kuben. Bland modellerna har Naava 98 den minst våningsytan, medan Saari 179-modellen har den största.

Alla är olika

För att spela videon behöver du acceptera cookies för marknadsföring.

 

En del av Nära-modellerna har redan levererats till kunderna, med individuella ändringar. Objekten har främst byggts på stadstomter. Till exempel Hirsitalo Kantola som presenteras i videon ovan är en variant av Sulka-modellen som ingår bland Nära-modellerna.

Med de här modellerna ville vi visa upp möjligheterna med olika ändringar – till exempel hur typen av tak påverka husets utseende eller hur man kan ändra planlösningen utan att i någon större grad behöva ändra husets utsida.

Vad vi hört om Nära-modellerna

”Medan jag lagar mat här vid köksön kan jag vara öga mot öga med barnen som gör läxor vid matbordet och prata lite med min make som vilar på soffan. Vi kommer att trivas fantastiskt bra i det här huset. Alla har utrymme att göra det de behöver, men vi kan ändå vara Nära varandra. Fönstren är underbart stora och ljuset och naturen på bakgården formligen flödar in.”

Bekanta dig med Nära-modellerna här.