MODERNI HIRSITALO ON EKOLOGINEN JA TYYLIKÄS

Kuusamo Hirsitalojen mallistossa moderni hirsitalo yhdistää ekologisen asumisen ja linjakkaan tyylikkyyden. Modernit hirsitalot suunnitellaan ammattitaidolla aikaa ja katsetta kestäviksi. Kuusamo Hirsitalojen mallistossa laadukas lamellihirsi yhdistyy modernin omakotitalon tunnistettaviin piirteisiin – suuriin lasipintoihin, selkeisiin linjoihin, tasaisin tai huomattavan jyrkkiin kattoihin sekä näyttäviin terasseihin. Usein modernin hirsitalon sydän on avara oleskelutila, jossa yhdistyvät toimiva keittiö ja viihtyisä olohuone.

Kuusamo Hirsitalojen mallistosta löytyvät modernit hirsitalot tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon asumiseen. Luonnonmateriaalien käyttö vähentää hiilijalanjälkeä ja luo kestävän kodin. Hirsirakenne takaa luonnonmukaisen eristyksen ja luo terveellisen sisäilman.

Modernit hirsitalomme ovat muunneltavia ja omakotitalomallimme taipuvatkin varmasti jokaiseen tarpeeseen. Moderni hirsitalo sopii niin kaupungin sykkeeseen kuin luonnonhelmaankin, laajasta mallistostamme löytyy kaikenlaisille tonteille sopiva malli. Jokainen Kuusamo Hirsitalojen hirsikoti on uniikki – asiantuntevat myyjämme auttavat luomaan juuri sinulle ja perheellesi sopivan kodin, jossa tarpeenne ja toiveenne on huomioitu. Ota yhteyttä!

Tilaa taloesitteemme maksutta kotiisi

Tilaa nyt

AINUTLAATUINEN KUUSAMO-HIRSI LUO RAAMIT MODERNILLE HIRSITALOLLE

Kuusamo Hirsitalojen modernit hirsitalot valmistetaan laadukkaasta ja kestävästä pohjoisen puusta, joka on rakennusmateriaalina ainutlaatuinen.

Moderni hirsitalo eroaa perinteisestä hirsitalosta vain ulkoisesti – kaikki hirsirakentamisen edut ja hyödyt saavutetaan luonnollisesti tyylistä riippumatta. Kuusamo Hirsitalojen moderneissa hirsitaloissa on aina laadukas lamellihirsi ja tyylikäs jiirinurkka.

Hirsi on rakennusmateriaalina omaa luokkaansa, sillä hyvän lämmöneristyksen lisäksi puu säätelee kosteutta ja sisäilman laatu on usein muita rakennustyyppejä parempi. Hirsi on kestävä materiaali, ja hyvin hoidettuna hirsitalot voivat säilyä kauniina ja toimivina vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja.

Tutustu talomallistoomme!

Hirsitalot

Tutustu

MODERNI HIRSITALO ON AINA YKSILÖLLINEN

Asiakkaamme arvostavat hirsikotiemme muunneltavuutta. Modernien hirsitalojen mallistomme on laaja ja malliston kodit ovat muunneltaessa tarpeen mukaan – kahta täysin samanlaista hirsirakennusta ei Kuusamo Hirsitalot ole vielä toimittanutkaan. Peilikuvamuutoksen lisäksi moderneissa hirsitaloissa voidaan toiveesi mukaan muokata huonejärjestystä, terassin kokoa tai vaikkapa kattotyyppiä ja ulkoseinien mittoja. Toteutamme hirsisiä omakotitaloja myös omien suunnitelmiesi pohjalta.

Suosituimmat hirsitalot

Hirsitalo Nuuna M 104
Uusi

kerrosala: 104 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsitalo Hiisi 173 - Lähellä*

kerrosala: 173 m2, 2 kerrosta, 3 mh

Hirsitalo Tyyni 82 - Lähellä*
Uusi

kerrosala: 82 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsitalo Rusko 150 - Lähellä*

kerrosala: 150 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsitalo Nuuna M 138
Uusi

kerrosala: 138 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsitalo Riekamo 176

kerrosala: 176 m2, 1,5 kerrosta, 4 mh

Hirsitalo Naava 98 - Lähellä*

kerrosala: 98 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsitalo Hehku 100 - Lähellä*
Uusi

kerrosala: 100 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsitalo Alava 123 - Lähellä*

kerrosala: 123 m2, 1 kerros, 3 mh

Laadukkaat modernit hirsitalomme muuntuvat tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset Kuusamo-myyjämme auttavat suunnittelemaan juuri toiveidesi mukaisen modernin hirsitalon. Tutustu alla toimittamiimme moderneihin hirsitaloihin, joita on muokattu asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaan. Lisää kuvia ja videoita löydät myös kuvagalleriastamme.

MODERNI HIRSITALOMALLISTOMME KUTSUU UNELMOIMAAN

Tutustu mallistoomme – Kuusamo Hirsitalojen ainutlaatuiset kodit yhdistävät perinteisen hirsirakentamisen ja modernin elämäntyylin! Inspiroidu modernista hirsitaloistamme ja tilaa maksuttomat esitteet kotiisi tai lataa heti katseltavaksi.

HAE INSPIRAATIOTA ESITTEISTÄMME!
LATAA ESITTEET

 

Modernien hirsitalojen muotokieli ilmentää nykyrakentamisen trendejä, jossa isot ikkunat tuovat valoisuutta ja uusi hirsi tasaista, vaaleaa puupintaa. Tässä muutamia esimerkkejä moderneista hirsitaloista:

Hirsitalo Hiisi 173

Hiisi on upea, moderni kaksikerroksinen omakotitalo, jonka ulkoasu on saanut lainannut muotoaan suunnittelun pohjana olleesta lasisesta kuutiosta. Hiisi-hirsitalossa huoneiden määrä ja saunan paikka ovat skaalattavissa ja räätälöivissä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Alakerran olohuoneen suurista ikkunoista ympäröivä luonto tulee lähelle ja katto kohoaa avoimena korkeuksiin. Iso vaatehuone ja toisen kerroksen parveke viimeistelevät tämän modernin hirsitalon asuinmukavuuden.

Virtuaalinen hirsitaloesittely:

Hirsitalo Hiisi
Katso esittely

Hirsitalo Rusko 150 ja Rusko 166

Yhdestä suosituimmista malleistamme Hirsitalo Ruskosta on mallistostamme kolmen ja neljän makuuhuoneen talot. L-kirjaimen muotoinen moderni hirsitalo on pohjaratkaisultaan toimiva – kodin keskipiste on avonainen tila, jossa kokataan, syödään ja oleillaan. Ruskon voi tehdä niin pulpetti- kuin harjakattoisena ratkaisuna.

Hirsitalo Ruskoon voit tutustua virtuaalinäyttelyssämme. Musta Rusko 150 on lähellä alkupeäräistä toteutusta ja toinen Rusko-muunnos on muokattu perheen toiveiden mukaan sopivaksi.

Virtuaalinen hirsitaloesittely:

Hirsitalo Rusko 150
Katso esittely
Hirsitalo_Rusko_150_1.

Virtuaalinen hirsitaloesittely

Hirsitalo Rusko -muunnos
Katso esittely

Hirsitalo Nuuna 205

Hirsitalo Nuuna 205 on ajattoman tyylikäs hirsitalo, jonka harjakaton jyrkkänä kohoava keula tuo ulkoasuun modernin tuulahduksen. Moneen ympäristöön sopivaa Nuunaa on yksilöity lukematon määrä. Nuuna sopii niin talo- kuin loma-asunnoksi.

Virtuaalinen hirsitaloesittely

Hirsitalo Nuuna 205
Katso esittely

OTA YHTEYTTÄ KUUSAMO-MYYJÄÄMME

Ota yhteyttä Kuusamo-myyjäämme, kun suunnittelet modernin hirsitalon hankintaa. Olemme apunasi sopivan kodin valinnassa ja haaveidesi toteuttamisessa!

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.