Kiinnostaako virtuaalikierros hirsiparitalossa tunturissa? Tervetuloa tutustumaan yksilöllisen hirsiparitalon molempiin huoneistoihin! Hirsiparitalo on pieniä viimeistelytöitä vaille valmis ja pääsimme kuvaamaan miltä kohteessa näyttää. Pääset virtuaalinäyttelyn kautta aistimaan mökkitunnelmaa klikkaamalla alla olevia kuvia.

Hirsiparitalon ruokailutila ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa. Ruokailutilassa isojen ikkunoiden ääressä on 6 hengen pöytä.
Tervetuloa vierailemaan hirsiparitalon isommassa huoneistossa. Virtuaalinäyttelyyn pääset kuvaa klikkaamalla.
Hirsiparitalon B-huoneiston oleskelutilassa on upea harmaa paneelitehosteseinä, jonka edessä on kolmen hengen sohva.
Hirsiparitalon pienemmässä huoneistossa on kaksi makuuhuonetta. Pääset virtuaalinäyttelyyn kuvaa klikkaamalla.

Faktat

  • Malli: Asiakkaiden ja arkkitehdin yhdessä suunnittelema yksilöllinen hirsiparitalo
  • Hirsi: lamellihirsi LHM 202×220 mm, mänty
  • Nurkkatyyppi: jiirinurkka
  • Kerrosala: huoneisto A 139 m², huoneisto B 86 m²
  • Makuuhuoneet: huoneisto A: 3 mh, huoneisto B 2 mh
  • Huomioitavaa: Hirsiparitalo on suunniteltu loma-asuntokäyttöön, niin omaan kuin vuokraustarkoitukseen. Paritalon on suunnitellut asiakkaiden toiveiden ja luonnosten pohjalta heidän palkkaamansa arkkitehti.

Hirsiparitalo tunturissa soveltuu niin talvi- kuin kesälomailuun

Hirsiparitalo on toteutettu hirrestä vesikattoon asti – asiakkaat halusivat nopeuttaa valinnallaan pystytystyövaihetta. Ikkunoiden ja terassien sekä parvekkeiden sijoittelussa huomioitiin tontilta avautuvat näkymät kohti läheistä vaaraa.

Hirsiparitalon suunnittelussa on huomioitu hyvin lomalaisten tarpeet ympäri vuoden. Molemmissa huoneistossa on kuivauskaapit rinnepäivän tai kesäisen vaellusretken kostuttamien vaatteiden kuivaukseen. Autokatoksessa on hyvä säilyttää niin kesä- kuin talvivälineet. Tunnelmallisesti sisustetun hirsiparitalon alakerran avoin oleskelutila ja keittiö kokoavat lomailijat päivän aktiviteettien jälkeen samaan tilaan molemmissa huoneistoissa.

Aktiivisen päivän jälkeen kunnon yöunet maittavat. Asiakkaamme kertoivat, että aina hirsiparitalossa yöpyessään yöunet maittavat hyvän sisäilman siivittämänä.

Haaveiletko hirsihuvilasta tunturissa?

Tutustu monipuoliseen hirsihuvila-mallistoomme ja löydä omat suosikkisi. Yhdessä Kuusamo-myyjän kanssa voit suunnitella malleihin toivomasi muutokset. Toteutamme myös mielellämme hirsihuviloita omien suunnitelmiesi pohjalta.