Intresserad av en virtuell visning av ett timmerparhus i fjällen? Välkommen att titta på båda lägenheterna i det personliga parhuset! Timmerparhuset är så gott som färdigt, med undantag för några få detaljer, så vi har kunnat filma och visa hur objektet ser ut. Klicka på bilderna nedan för att få känna av stugatmosfären via den virtuella husvisningen.

Välkommen att besöka den större lägenheten i timmerparhuset. Klicka på bilden för att komma till den virtuella visningen.
Den mindre lägenheten i parhuset har två sovrum. Klicka på bilden för att komma till den virtuella husvisningen.

Fakta

  • Modell: Personligt timmerparhus som kunderna och arkitekten planerade tillsammans
  • Timmer: lamelltimmer LHM 202×220 mm, furu
  • Knuttyp: jirknut
  • Våningsyta: lägenhet A 139 m², lägenhet B 86 m²
  • Sovrum: lägenhet A: 3 sr, lägenhet B 2 sr
  • Observera: Timmerparhuset är avsett som fritidsboende, både för eget bruk och uthyrning. Kunden anlitade en arkitekt som ritade huset baserat på kundens önskemål och utkast.

Timmerparhuset i fjällen passar både för vinter- och sommarbruk

Timmerparhuset är i timmer ända till yttertaket – kunderna ville påskynda monteringen med sitt val. Utsikten från tomten mot den närbelägna skogklädda höjden beaktades vid placeringen av fönster och terrasser samt balkonger.

Vid planeringen av timmerparhuset beaktade man väl behoven för fritidsbruk året runt. Båda lägenheterna har torkskåp för torkning av kläder som blivit våta under skidåkning eller vandringar. Carporten kan användas till förvaring av både sommar- och vinterutrustning. Nedre våningen i båda lägenheterna i det mysigt inredda timmerparhuset har ett öppet vardagsrum och kök där alla kan samlas efter dagens aktiviteter.

Det är skönt att sova ut ordentligt efter en aktiv dag. Våra kunder säger att de sover gott i timmerparhuset, även tack vare den goda kvaliteten på inomhusluften.

Drömmer du om en timmerparstuga i fjällen?

Ta dig en titt i vår mångsidiga katalog med timmervillor och hitta din egen favorit. Tillsammans med Kuusamo-försäljaren kan du planera de ändringar du önskar dig för modellen. Vi genomför även gärna timmervillor baserat på dina egna ritningar.