Victoria ja Kim Allanson asuvat Porvoossa Kuusamo Hirsitalojen toimittamassa omakotitalossa. Kauniin ja kompaktin hirsitalon lisäksi tontilta löytyy myös erillinen piharakennus. Pariskunta viihtyy uudessa kodissaan oikein hyvin – Kuusamo Hirsitalot onnistui toteuttamaan kaikki heidän toiveensa.

Victoria ja Kim Allanson rakennuttivat uuden kotinsa aikoinaan Victorian isoisälle kuuluneelle tontille.

– Tässä tontilla oli aiemmin sellainen 1960-luvun vanha talo, mutta se oli niin homeessa, että meidän oli pakko purkaa se kokonaan, Victoria muistelee.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Oma suunnitelma valmiina

Victoria ja Kim suunnittelivat ja tekivät tulevan talonsa alustavat piirrustukset itse. Koska tontilla ei ollut määräänsä enempää rakennusoikeutta, päädyttiin sille rakentamaan kompakti omakotitalo sekä erillinen, asuttava piharakennus, johon esimerkiksi Australiasta kotoisin olevan Kimin vanhemmat voisivat aina kyläillessään majoittua.

– Heillä on sitten oma tila, missä he voivat aivan rauhassa olla, Victoria iloitsee.

– Meillä oli suunnitelma siitä siitä, millaisen kodin haluaisimme. Otimme yhteyttä muutamaan eri talotoimittajaan, näytimme heille omat piirustuksemme ja kysyimme, mitä he voisivat meille tarjota, Kim kertoo.

Asiantuntevaa ja helposti lähestyttävää palvelua

Tontille toteutettiin myös erillinen, asuttava piharakennus, johon esimerkiksi Australiasta kotoisin olevan Kimin vanhemmat voivat kyläillessään majoittua.

Kuusamo Hirsitalot onnistui vakuuttamaan Victorian ja Kimin erityisesti helposti lähestyttävällä asiakaspalvelullaan ja mutkattomalla asenteellaan. Pariskunnalle tuli tunne, että Kuusamo Hirsitalot todella halusi täyttää heidän toiveensa.

– Kun näytimme heille piirustukset, he osasivat heti sanoa, että mikä toimisi ja mikä ei, Kim kiittelee.

– Se, että saimme toteuttaa oman ideamme, oli kyllä se pääpointti, minkä takia Kuusamo Hirsitaloihin päädyimme. Minusta tuntuu, että tämä ensimmäinen talomme oli suht täydellinen aivan alusta asti. Saimme kaiken sen mitä halusimmekin, Victoria hymyilee.

Victoria ja Kim suunnittelivat ja tekivät tulevan talonsa alustavat piirrustukset itse ja ottivat sen jälkeen yhteyttä muutamaan eri talotoimittajaan.
Victoria ja Kim ovat tyytyväisiä lopputulokseen. – Saimme kaiken sen mitä halusimmekin, Victoria hymyilee.