Kuusamo Hirsitalojen loma-asuntomallisto saa kolme uutta tulokasta sekä kaksi vanhaa tuttua, kun kompaktit 50 neliöiset Piste ja Piilo sekä 67 neliöinen Pesä, sekä Virkkula 68S ja Saapunki 87S täydentävät mallistoamme.

Julkaistut loma-asunnot täydentävät pulpettikattoisten, valoisien isoikkunaisten loma-asuntojemme tarjontaa varsinkin alle 70 m2 kokoluokassa.

Piilo 50 ja Piste 50 loma-asunnot ovat vastaus kysymykseen: ”Pidän ulkonäöstä. Voinko muuttaa pohjaratkaisua?”

Kyllä voit!

Piilo ja Piste ovat jatkumoa Lähellä-mallistosta. Kaksi ulkonäöllisesti samantyylistä mallia, mutta joiden pohjaratkaisu poikkeaa toisistaan. Mallistouutuuksien pienimmissä Piilossa ja Pisteessä on saman neliömäärän lisäksi yhteneväisyytenä katettu terassi, mikä tuo mukavasti lisäneliöitä yhdessäololle. Muuten mallit ovat omia itsenäisiä mallejaan. Terassin lasittaminen on helposti tehtävissä.

Pesä 67S ulko-ovesta sisään astuessasi oleskelutilojen suuret ikkunat tulevat hurmaamaan valoisuudellaan. Saunallinen, kahden makuuhuoneen ja viihtyisän oleskelutilan omaava loma-asunto, on perheille suunniteltu toimiva kokonaisuus.

Virkkula ja Saapunki -sarjat täydentyvät

Virkkula ja Saapunki-sarjalla on ollut oma tärkeä osansa Kuusamo Hirsitalojen tarjonnassa. Saapunki on yleisestä linjasta poikkeava, oma tunnistettava mallinsa. Virkkula on käytännön elämästä kuoriutunut klassikko.  Molemmilla on vankka paikkansa Suomen loma-asuntomarkkinassa.

Virkkula 97 -muunnos voitti Rakentaja.fi yleisöäänestyksen kesällä 2019. Nyt uutuutena julkaistu Virkkula 68S tulee täydentämään suosittua Virkkula-sarjaa. Virkkulan kiitosta saanut ominaispiirre on erillisessä sauna- ja peseytymistilassa, mikä antaa aika tavalla vapauksia saunomisen ja muun mökkielämän yhteensovittamisessa. Mikäli sauna tontilta jo löytyy, niin pesu- ja saunatilat ovat helposti muunneltavissa vaikka makuuhuoneeksi.

Saapunki-mallisto saa 87 neliöisestä loma-asunnosta erinomaisen vahvistuksen sarjaansa. Se tulee vastaamaan pienempien Saapunkien kysyntään.

Jokainen julkaistu loma-asunto on yksilöitävissä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Käänny alueellasi toimivan Kuusamo-myyjän puoleen. Hän on alueesi paras asiantuntija hirsirakentamisessa.