Vi har tre nya och två gamla bekanta Kuusamo fritidshusmodeller i och med att de kompakta Piste- och Piilo-modellerna på 50 kvadratmeter och Pesä på 67 kvadrat samt Virkkula 68S och Saapunki 87S kompletterar vårt sortiment.

De publicerade fritidshusen kompletterar vårt utbud av fritidshus med pulpettak och ljusa, stora fönster, särskilt inom storleksklassen för hus under 70 m2.

Fritidshusen Piilo 50 och Piste 50 svarar på frågan: “Jag tycker om utseendet. Går det att ändra planlösningen?”

Ja, det går!

Piilo och Piste är en fortsättning på vårt Nära-sortiment. Två modeller som ser likadana ut men som har två olika planlösningar. Förutom samma antal kvadratmeter har de minsta nya modellerna Piilo och Piste samma täckta terrass som ger extra utrymme att vara tillsammans. I övrigt är modellerna helt självständiga. Det är även enkelt att glasa in den stora terrassen.

Då du stiger in genom dörren till Pesä 67S möts du av det charmiga ljuset från de stora fönstren i vardagsrummet. Fritidshuset är avsett som en funktionell helhet för familjer och har bastu, två sovrum och ett trevligt vardagsrum.

Vi kompletterar Virkkula- och Saapunki-serierna

Virkkula- och Saapunki-serierna har spelat sin egen viktiga roll i Kuusamo Timmerhus utbud. Saapunki avviker från den allmänna linjen och går att identifiera som sin egen modell. Virkkula är en klassiker som har utvecklats ur praktiken.  Båda har sin egen stadiga plats inom den finländska fritidshusmarknaden.

Varianten Virkkula 97 vann publikomröstningen på Rakentaja.fi under sommaren 2019. Den nya modellen Virkkula 68S kompletterar den populära Virkkula-serien. Virkkula uppskattas för det separata bastu- och tvättrummet som ger mer frihet för bastubadet och stuglivet. Om det redan finns en bastu på tomten kan bastun och tvättrummet enkelt anpassas och användas till exempel som sovrum.

För Saapunki-modellerna blir fritidshuset på 87 kvadratmeter ett utmärkt tillägg till serien och kommer att besvara efterfrågan på mindre Saapunki-hus.

Alla publicerade fritidshus kan anpassas efter egna behov och önskemål. Vänd dig till Kuusamo-försäljaren på din ort. Försäljaren är den bästa experten inom timmerhus på din ort.