Kuusamo Hirsitalot nousee Platinum AAA -luokituksesta Diamond AAA-luokkaan, johon yltää 0,1% suomalaisista yrityksistä.

Kuusamo Hirsitalot Oy:n vuoden 2020 AAA-luottoluokitustunnus on Diamond AAA. Luokituksen edellytyksenä on, että yritys on saavuttanut korkeimman AAA-luottoluokituksen yli kymmenenä vuotena peräkkäin. Suomessa Diamond AAA -tason yrityksiä toimii tällä hetkellä vain 348. Tämä tarkoittaa yhtä promillea kaikista Suomen yrityksistä. Talonrakennusalalla, jolla kilpailu on voimakasta ja suhdannevaihtelut suuria, saavutus on erityisen harvinainen.

Vuosittain myönnettävän AAA-luokituksen voivat saada yritykset, joilla on erityisen vahvat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Luokituksen myöntäjä on AAA-yritysreittauksen kehittäjä, luottotietoyritys Bisnode Finland Oy.

”Meille luottoluokitus ei ole itseisarvo. Se on järkevän rahankäytön, maltillisuuden, jalat maassa-asenteen ja nöyrän työnteon sivutuotteena tullut kiitos. Näinä vaikeina aikoina vakavarainen ja luotettava kumppani on ensiarvoisen tärkeää asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin myös kaikille sidosryhmillemme”, kommentoi tuoretta uutista toimitusjohtaja Arto Orjasniemi.

Lue lisää AAA-luottoluokituksen kriteereistä täältä.