Skip navigation

Satakunta

Satakunnassa hirsitalomyyjänämme toimii Kuusamo-myyjä Jaakko Parkkila.

Kun suunnittelet hirsirakentamista, niin ota yhteyttä minuun. Sovitaan tapaaminen sinun aikataulujesi mukaan luoksenne tai etäyhteyksin. Parhaiten tavoitat minun puhelimitse.

Ota yhteyttä

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Jaakko Parkkila

Kuusamo-myyjä

Pirkanmaa & Satakunta

040 738 2228

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Palvelua monipuolisesti luonnossuunnittelusta lähtien

Onko sinulla mielessäsi toiveet omasta tulevasta kodista tai loma-asunnosta, mutta et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa mallia? Ota minuun yhteyttä ja lähdetään toteuttamaan yhdessä sinun unelmasi luonnossuunnitelmien avulla. Olen työskennellyt vuosia niin rakennustyömailla kuin luonnossuunnittelun parissa, joten tunnen hirsitalon rakenteet läpikotaisin. Tapaamiset järjestyvät joustavalla aikataululla.

Minulla on myös kattava paikallinen yhteistyöverkosto, jonka kautta järjestyvät rakennuspalvelut eri valmiusasteisiin.

Tutustu toteutettuihin kohteisiin

Toteutamme yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle räätälöityjä, yksilöllisiä hirsikoteja ja loma-asuntoja. Alla pääset tutustumaan virtuaalisen taloesittelyn kautta kahteen räätälöityyn hirsikotiin.

Tervetuloa tutustumaan Hirsikoti 144 m² virtuaalinäyttelyyn! Pääset esittelyyn kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 144 m² syntyi asiakkaideni kanssa yhteistyössä suunnitellen heille toivotunlainen hirsitalo. Suunnittelun lähtöpisteenä oli talomallimme Harju 128, jonka tyylistä ja tunnelmasta asiakkaani tykkäsivät. Yhteisessä tapaamisessa kävimme lävitse perheen toiveet ja tarpeet ja he näyttivät minulle oman luonnossuunnitelmanta. Hioimme suunnitelmat vielä yhdessä asiakkaideni kanssa ja lopputuloksena heille rakentui yksilöllinen hirsikoti, jossa perhe viihtyy hyvin.

Hirsikoti 218 m² – mallissa on perinteisen hirsikodin tunnelmaa amerikkalaisella vivahteella. Tutustu tähän kotiin virtuaalisesti kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 218 m² asukkaille perinteinen hirsikoti oli luonteva valinta. He olivat aikaisemmin asuneet Rauman keskustassa vanhassa puutalossa. Heidän alkaessaan suunnitella uuden talon rakentamista, he ottivat yhteyttä minuun. Tämä yksilöllinen hirsitalo syntyikin heidän kanssa käytyjen keskusteluiden ja perheen toiveiden pohjalta. Talossa on yhdistetty heidän toiveidensa pohjalta perinteisen hirsikodin tunnelmaa sekä hieman amerikkalaista tyyliä. Asiakkaat rakennuttivat heidän hirsitalonsa muuttovalmiiksi asti. Tutustu heidän kotiinsa virtuaalisesti ja lue lisää asiakkaan kokemuksista Kuusamo-blogista.

Pihkassa puuhun – miksi hirsitaloon?

Taija perheineen rakentaa hirsikotia Keski-Suomeen. He ovat kirjoittaneet Vieraskynä-artikkeleita rakentamisen eri vaiheissa.

Puussa on jotain meille tärkeää ja läheistä. Sen läsnäolo rauhoittaa ja luo hyvinvointia sekä vie ajatukset pois hektisestä arjesta.

Taija, hirsitalon rakentaja

Asiakkaani Taija rakentaa perheensä kanssa toiveidensa mukaan räätälöityä hirsikotia Keski-Suomeen. He ovat kirjoittaneet Kuusamo-blogiimme Vieraskynä – artikkeleita hirsitalon rakentamisen eri vaiheissa. Tutustu heidän tarinaansa ja syihin, miksi he valitsivat hirsikodin.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta

Soittele minulle, kun suunnittelet hirsirakentamista. Tehdään puhelun aikana alkukartoitus ja sovitaan jatkosta. Mikäli haluat jättää minulle soittopyynnön, lähetä alla viesti ja kerro ajankohta, milloin sinut tavoittaa parhaiten. Liikun paljon tien päällä asiakkaiden luona ja työmailla, joten sallithan minulle muutaman päivän vastausaikaa.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.