Skip navigation

Etelä-Karjala

Hirsitalomyyjänä Etelä-Karjalassa toimii Kuusamo-myyjä Ahti Suokas.

Kun suunnittelet hirsirakennusprojektia ota rohkeasti yhteyttä minuun. Sovitaan tapaaminen joko toimistolleni Lappeenrantaan tai teille kotiin. Mielelläni vierailen myös tontillanne.

15 vuoden talomyyntikokemuksen kautta minulla on laajat yhteistyökumppaniverkostot.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Kirkkokatu 1
53100
Lappeenranta

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Ahti Suokas

Kuusamo-myyjä

Etelä-Karjala, Kymenlaakso & Uusimaa

0400 649 875

Kirkkokatu 1, 53100 Lappeenranta

Gate 8, Äyritie 8 A, 01510 Vantaa

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Yksilöllisiä hirsikohteita

Olen toiminut Kuusamo Hirsitalojen talomyyjänä jo noin 15 vuotta. Yllä esimerkkejä muutamista myymistäni ja toimitetuista hirsitaloista ja – huviloista.

Ota minuun yhteyttä, kun suunnittelet hirsirakentamista. Lähdetään suunnittelemaan yhdessä juuri sinun perheesi tarpeiden mukaan yksilöityä ratkaisua. Tulen mielelläni tapaamaan sinua tontille tai kotiisi.

Onko sinulla omat luonnokset pohjaratkaisuista, minkä mukaisesti haluat toteuttaa hirsikotisi? Kauttani onnistuu myös tarvittaessa luonnossuunnittelu. Monesti olemme lähteneet asiakkaan ruutupaperille hahmottelemasta raakaversiosta liikkeelle, käyneet läpi heidän toiveitaan ja toteuttaneet sen pohjalta luonnossuunnitelmat. Luonnossuunnittelun avulla saat myös tarkemman tarjouksen hirsikohteestasi.

 Nuuna – hirsihuvilat ja hirsitalot

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

 

Nuuna muuntuu moneksi! Moderni ja yksilöllinen Nuuna on tunnelmallinen valinta niin hirsikodiksi kuin vapaa-ajan asunnoksi. Tutustu yllä Kalajoen loma-asuntomessuilla esiteltyyn Nuuna 129 – malliin.

Tutustu myös monipuoliseen loma-asuntomallistoomme. Etsi oma suosikkisi mallistostamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Autan mielelläni mallin muokkaamisessa juuri sinun perheesi tarpeiden mukaiseksi.

Isompia kokonaisuuksia kokemuksen tuomalla varmuudella

Onko sinulla suunnitelmissa isompi hirsirakennuskohde, kuten hirsihotelli tai -ravintola? Minulla on kokemusta toteutetuista isommista projekteista. Ota minuun yhteyttä ja katsotaan miten voin auttaa projektissasi. Yllä kuvia Imatralle toteutetusta Hotelli Rennosta.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

Minulla on kattava yhteistyökumppaniverkosto toimialueellani. Kumppaniverkoston kautta löydät myös rakentamispalvelut eri valmiusasteilla.

Soita tai laita viestiä minulle ja kerro toiveesi hirsirakennusprojektisi suhteen. Minä autan sinua toteuttamaan toiveesi.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.