Tervetuloa ainutlaatuiseen talonäyttelyyn 18.11 kello 16-19, nähtävillä modernia hirsirakentamista tinkimättömällä viimeistelyllä. Varaa paikkasi nyt, tutustumisaikoja on rajoitetusti!

LISÄYS 16.11.: VAPAITA VIERAILUAIKOJA EI  TÄLLÄ HETKELLÄ ENÄÄ OLE. PERUUNTUNEITA AIKOJA PYRIMME JAKAMAAN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ VARASIJOILLA OLEVILLE.

Tässä 134 m2 paritalon puolikkaassa voit nähdä tehokasta tilankäyttöä. Kolmen huoneen hirsikodissa keskipisteenä on avara tupakeittiö ja sisätilat jatkuvat lasitetulle jokivarsiterassille. Kokonaisuus on suunniteltu rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten yhteistyönä, yksilöllisesti, asiakkaiden unelmakodiksi heidän vahvan visionsa pohjalta.

Paikalla Kuusamo – myyjän lisäksi ovat Värisilmän ja Keittiömaailman asiantuntijat.

Kaikkien turvallisuuden varmistamiseksi pidämme tilaisuuden yksityisenä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse taloesittely@kuusamohirsitalot.fi maanantaihin 16.11. klo 16 mennessä. Ilmoitathan sähköpostissasi omat yhteystietosi sekä osallistujamäärän. Paluuviestillä lähetämme sinulle varatun 30 minuutin vierailuajan sekä talonäyttelyn osoitteen. Varaa siis paikkasi pian, tutustumisaikoja on rajoitetusti!

Tapahtumassa noudatetaan THL:n ja paikkakuntakohtaisia suosituksia ja velvoitamme osallistujia käyttämään maskia ja huolehtimaan turvaväleistä. Paikan päällä on osallistujille jaossa maskit, käsidesiä ja kertakäyttöhanskat.

Kohteen esittelevät Kuusamomyyjät Ismo Männikkö ja Kari-Pekka Määttä.

Nähdään keskiviikkona, tervetuloa!

ps. Mikäli olet enemmän kiinnostunut kohteen keittiökalustuksesta ja sisustusratkaisuista, varaathan aikasi Värisilmän ja Keittiömaailman asiantuntijoilta sähköpostilla minna.eriksen@keittiomaailma.fi.

Ismo Männikkö

Kuusamo-myyjä

Lappi, Koillismaa, Kainuu

044 778 9228

Sossonniementie 22, 93600 Kuusamo

Kuusamo-myyjä-Ismo-Männikkö