Tervetuloa yksityiseen hirsitalonäyttelyyn Rukalle to 8.9.2022 klo 14.00 alkaen! Varaa nyt oma esittelyaikasi!

Näyttelykohde on pitkäaikainen suosikkimallimme Oulanka 109. Hirsitaloon on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta seuraavia muutoksia: Keittiön päätyseinää on siirretty taaksepäin ja terassinovi on siirretty keittiön yhteyteen, tekninen tila on siirretty kodinhoitohuoneesta sisäänkäynnin yhteydessä olevaan varastoon sekä makuuhuoneessa ollut vaatehuoneen ovi on vaihdettu avautuvaksi eteiseen.

Varaa oma esittelyaikasi ja ilmoittadu hirsitalonäyttelyyn alla olevalla lomakkeella maanantaina 5.9. klo 16 mennessä. Paluuviestillä lähetämme sinulle varatun vierailuajan sekä hirsitalonäyttelyn osoitteen.

Kello 17.00 – 18.00 aikaväli on täynnä. Olemme jatkaneet näyttelyaikaa klo 19.00 saakka

Oulanka 109-mallin pohjakuva asiakkaan toiveiden jälkeen.
Oulanka-mallia on toteutettu niin omakotitaloiksi kuin ympärivuotisiksi loma-asunnoiksi.
Isot olohuoneen ikkunat tuovat valoa oleskelutiloihin.

Ilmoittaudu näyttelyyn

XX Hirsitalonäyttelyyn ilmoittautuminen – Ruka

    Esitä toiveesi talonäyttelyn ajankohdasta. Lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse tarkan kellonajan ja osoitteen kera.
    *Kello 17.00 – 18.00 näyttelyväli on täynnä. Olemme jatkaneet näyttelyaikaa klo 19.00 saakka.    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Viestitilauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin, jonka avulla voit vahvistaa tilauksesi. Katso tietosuojaselosteemme.
  • Halutessasi vastaanottaa sähköpostitse tietoja lähistölläsi järjestettävistä talonäyttelyistä ja tapahtumista, kerrothan meille postinumerosi.

Ismo Männikkö

Kuusamo-myyjä

Lappi, Koillismaa, Kainuu

044 778 9228

Sossonniementie 22, 93600 Kuusamo

Kuusamo-myyjä-Ismo-Männikkö