Hirsihuvila sai äänestäjiltä kehuja erityisesti erillisestä saunaosastosta vierashuoneineen. Äänestäjät pitivät myös Virkkulan avaruudesta, valoisuudesta ja toimivista oleskelutiloista.

Kuusamo Hirsitalojen Virkkula 97 vei kesäkuussa 2019 järjestetyn jokavuotisen Mökkiäänestyksen 1139 äänellä. Toiseksi tuli Kastellin Luonto (1110 ääntä) ja kolmanneksi Jukkatalojen Jukka 77-2M (682).

Hirsihuvila Virkkula 97, nappasi voiton vuoden 2019 rakentaja.fi:n Mökkiäänestyksessä. Virkkula 97 on kuin pieni omakotitalo. Avara kolmen huoneen, keittiön, kylpyhuoneen ja saunan huvilassa on kaksi ”erillistä” rakennusta. Vierasmakuuhuone, kodinhoitotilat ja sauna ovat omalla puolellaan terassia. Tämä, paljon kiitosta saanut, ratkaisu mahdollistaa sen, että himosaunojat voivat jatkaa saunomista ja vilvoittelua häiritsemättä huvilan muita asukkaita myöhempäänkin. Ja tarvittaessa vieraille löytyy oma soppi, missä oleskella ja yöpyä.

Hirsihuvila sai äänestäjiltä kehuja erityisesti erillisestä saunaosastosta vierashuoneineen. Äänestäjät pitivät myös Virkkulan avaruudesta, valoisuudesta ja toimivista oleskelutiloista. Virkkulan ulkoasu viehätti myös monia äänestäjiä: esille nostettiin huvilan moderni ilme, iso terassi, mutta kiiteltiin myös mökkimäistä yleisilmettä. Eräs äänestäjä kommentoikin, että huvila yhdistää sopivasti uutta ja vanhaa!