Timmervillan fick beröm av väljarna, särskilt för den separata bastuavdelningen med gästrum. Väljarna tyckte också om rymligheten, ljuset och de funktionella vistelserummen i Virkkula.

Kuusamo Timmerhus Virkkula 97 tog i juni 2019 hem vinsten i den årliga Stugomröstningen med 1139 röster. På andra plats kom Kastellis Luonto (1110 röster) och på tredje plats kom Jukkatalos Jukka 77-2M (682).

Timmervillan Virkkula 97, tog hem vinsten i rakentaja.fi:s Stugomröstning år 2019. Virkkula 97 är som ett litet egnahemshus. I den rymliga villan med tre rum, kök, badrum och bastu finns två ”separata” byggnader. Gästrummet, tvättstugan och bastun är på en egen sida om terrassen. Den här lösningen som har fått mycket lovord möjliggör att inbitna bastubadare kan fortsätta basta och umgås även senare på dygnet utan att störa de andra invånarna i villan. Och vid behov finns en egen hörna för gästerna där de kan övernatta och vistas.

Timmervillan fick beröm av väljarna, särskilt för den separata bastuavdelningen med gästrum. Väljarna tyckte också om rymligheten, ljuset och de funktionella vistelserummen i Virkkula. Virkkulas utseende förtjusade också många röstare: det som lyftes fram var villans moderna uttryck, den stora terrassen, men också det stugliknande övergripande utseendet. Någon av röstarna kommenterade också att villan förenar nytt och gammalt på ett smakfullt sätt!