Kuusamo Hirsitalot on tehnyt sopimuksen yli 2000 kerrosneliötä käsittävän hirsikehikon toimituksesta.

Kuusamo Hirsitalot on tehnyt sopimuksen Tunturirakennus Oy:n kanssa hirsikerrostalon hirsikehikon toimituksesta.

Hirsikerrostalo tulee sijoittumaan Kuusamon ydinkeskustaan. Kohteen rakennuttaja on Kuusamon Vuokratalot Oy ja urakoitsija Tunturirakennus Oy. Valmistuessaan kohde tulee toimimaan senioriasumiseen tarkoitettuna kerrostalona.

Rakennukseen tulee neljä asuinkerrosta ja sen kerrosala tulee olemaan yli 2000m2. Kerrostalo toteutetaan hirsi-betoniyhdistelmärakenteella. Rakennuksen ensimmäinen kerros tulee betonista ja kolme asuinkerrosta hirrestä. Hirsikerrostaloon tulee 38 asuntoa, joista 26 on kaksioita ja 12 yksiötä. Rakennuksen arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Saatsi Arkkitehdit Oy.

Hirsikerrostalon ensimmäinen kerros on betonia ja kolme asuinkerrosta tulee hirrestä. Kuvassa Saatsi Arkkitehtien tekemä visualisointikuva Kitkantieltä päin katsottuna.

-On erittäin hienoa päästä mukaan toteuttamaan näin merkittävää hirsikerrostalohanketta yhteistyössä Tunturirakennus Oy:n kanssa. Paikallisena toimittajana tämä on myös meille mahtava käyntikortti, kun kohde rakennetaan Kuusamon keskustan pääväylän varteen, iloitsee liiketoimintajohtaja Antti Hokkinen.

Kohteen on määrä olla valmis elokuussa 2024.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Arto Orjasniemi, arto.orjasniemi@kuusamohirsitalot.fi, p. 044 778 9292 sekä liiketoimintajohtaja Antti Hokkinen, antti.hokkinen@kuusamohirsitalot.fi, p. 044 778 9248