Tervetuloa tutustumaan kahteen eri kokoiseen hirsirivitalon huoneistoon Kaarinaan lauantaina 25.2.2023 klo 12.00 alkaen! Talonäyttelyyn on ennakkoilmoittautuminen - varaa oma esittelyaikasi nyt.

Lauantain talonäyttelykohteemme Kaarinassa on poikkeuksellisen hieno yhdeksän huoneiston hirsirivitalo! Sinulla on mahdollista tutustua kahteen eri kokoiseen huoneistoon, joista pienempi on 50 m2 ja isompi 82 m2. Kohteeseen kannattaa tutustua myös mikäli olet kiinnostunut pienomakotitalon hankinnasta.

Hirsirivitalo on rakennettu rinnetontille ja taitavalla suunnittelulla se  mukautuu hienosti kallioharjuiseen luontoon.

Rivitalon esittelyhuoneistot ovat ns levyvalmiita eli huoneistojen sisällä ei ole vielä kalusteita, kodinkoneita tai pintamateriaaleja.

Tule tutustumaan näihin upeisiin kohteisiin paikan päälle! Varaa oma esittelyaikasi ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella tiistaina 21.2. klo 16 mennessä. Paluuviestillä vahvistamme sinulle varatun vierailuajan sekä rivitalonäyttelyn osoitteen.

Voit tiedustella lisätietoa kohteista Kuusamo-myyjältämme Jari Hiltuselta, puh. 044 244 0033.

82 m2 huoneiston pohjakuva
50 m2 huoneiston pohjakuva

Ilmoittaudu näyttelyyn

XX Talonäyttelyyn ilmoittautuminen – Käylä
    Voit ehdottaa useampaa saapumistoivetta. Lähetämme sinulle vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostitse tarkan kellonajan ja osoitteen kera.
    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Viestitilauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin, jonka avulla voit vahvistaa tilauksesi. Katso tietosuojaselosteemme.
  • Halutessasi vastaanottaa sähköpostitse tietoja lähistölläsi järjestettävistä talonäyttelyistä ja tapahtumista, kerrothan meille postinumerosi.

Jari Hiltunen

Kuusamo-myyjä

Varsinais-Suomi

044 244 0033

Rauhankatu 6, 20100 Turku

Kuusamo-myyjä-Jari-Hiltunen