Tervetuloa hirsihuvilanäyttelyyn Leppälahdelle 23.8.2022 klo 15.00 alkaen. Nähtävillä kompaktia hirsirakentamista tinkimättömällä viimeistelyllä! Varaa oma esittelyaikasi nyt! 

Näyttelykohteemme Leppälahdessa on 67 neliöinen, ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu hirsihuvila. Tämä upea loma-asunto on muunnos Hirsihuvila Pesä 67s -mallistamme. Mallia on muokattu asiakkaan toiveiden mukaan: eteisen yhteydessä ollut WC on siirretty pesuhuonetiloihin, joka on mahdollistanut makuuhuoneiden kasvattamisen. Lisäksi sauna on jätetty rakennuksesta pois.

Ilmoittautuminen ja oman esittelyajan varaaminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella perjantaihin 19.8. klo 16 mennessä. Paluuviestillä vahvistamme sinulle varatun vierailuajan sekä loma-asuntonäyttelyn osoitteen.

Voit tiedustella lisätietoa kohteesta Kuusamo-myyjältämme Seppo Pelkoselta 0400 555 202.

Ulkokuva pulpettikattoisesta, mustaksi maalatusta hirsihuvilasta. Edessä on pergolan alla iso terassi.
Hirsihuvilanäyttelykohteemme on asiakkaan toiveiden mukainen muunnos hirsihuvila Pesä 67 -mallistamme.
Asiakkaan toiveiden mukaan muokatun hirsihuvilan pohjakuva.
Hirsihuvilamallia on muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan: eteisen yhteydessä ollut WC on siirretty pesuhuonetiloihin, joka on mahdollistanut makuuhuoneiden kasvattamisen. Lisäksi sauna on jätetty rakennuksesta pois.

Ilmoittaudu näyttelyyn

XX Loma-asuntonäyttelyyn ilmoittautuminen – Leppälahti

    Esitä toiveesi talonäyttelyn ajankohdasta. Lähetämme sinulle vahvistuksen sähköpostitse tarkan kellonajan ja osoitteen kera.    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Viestitilauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin, jonka avulla voit vahvistaa tilauksesi. Katso tietosuojaselosteemme.
  • Halutessasi vastaanottaa sähköpostitse tietoja lähistölläsi järjestettävistä talonäyttelyistä ja tapahtumista, kerrothan meille postinumerosi.

Seppo Pelkonen

Kuusamo-myyjä

Etelä-Savo & Keski-Suomi

0400 555 202

Vuorikatu 8 B, 50100 Mikkeli

Puistokatu 27, 40100 Jyväskylä