Skip navigation

Varsinais-Suomi, Turku

Hirsitalomyyjänä Varsinais-Suomen alueella toimii Kuusamo-myyjä Jari Hiltunen.

Kun suunnittelet rakentamista, ota rohkeasti yhteyttä. Haluan kuulla ja nähdä teidän toiveenne rakennusprojektinne suhteen niin mallin, tuotteen kuin toimitussisällönkin osalta. Autan teitä toteuttamaan hankkeenne toiveidenne pohjalla ja uskon, että tapaaminen kanssani tuo teille lisäarvoa rakennushankkeellenne.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Rauhankatu 6
20100
Turku

Avoinna

Ma - Pe Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Jari Hiltunen

Kuusamo-myyjä

Varsinais-Suomi

044 244 0033

Rauhankatu 6, 20100 Turku

Kuusamo-myyjä-Jari-Hiltunen
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Yksilöllisiä, juuri sinulle räätälöityjä koteja

Yllä olevissa kuvissa on muutamia esimerkkejä asiakkailleni toteutetuista, yksilöllisistä kohteista. Heidän kanssaan olemme sopineet tapaamisen, jossa olemme käyneet lävitse heidän toiveensa ja tarpeensa. Yhdessä suunnittelemalla olemme toteuttaneet juuri heille sopivan, yksilöllisen ja persoonallisen, hirsikodin.

Tyytyväisiä asiakkaita

Venla ja Juuso haaveilivat pari vuotta sitten omasta kodista täällä Turun seudulla. Toteutimme heidän kanssaan yhdessä päällikkötason Nuunan. Katso alla video, missä he kertovat omista kokemuksistaan.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

 

Erityisesti minulle on jäänyt mieleen Venlan kertoma kokemus palavereistamme:

– Teimme paljon muutoksia pohjaratkaisuun ja saimme tehdä talosta täysin meidän näköisemme. Suunnitelman ääressä on istuttu useita tunteja Kuusamo Hirsitalojen edustajan kanssa, koska meillä oli joka kerralla jotain uutta lisättävää siihen, Venla hymyilee.

Ensirakentajan vinkit rakentamista suunnittelevalle

Kuvassa rakennusvaiheessa oleva kaksikerroksinen hirsitalo, jossa on harjakatto.
”Oman talon rakentaminen lähtee usein omien haaveiden toteuttamisesta. Haaveet muuttuvat todeksi, kun ottaa huomioon talon rakentamisen kannalta oleelliset seikat.” Lue lisää Johannan ja Henryn blogista.

Asiakkaani Johanna ja Henry toteuttivat unelmiensa talon vuodessa. He kertovat omista kokemuksistaan Vieraskynä – artikkeleissa Kuusamo-blogissa. Suunnitteletko rakentamista ensimmäistä kertaa? Tutustu heidän kirjoittamaan blogiin: 5 asiaa, jotka on hyvä tietää ennen rakentamisen aloittamista – Kuusamo Hirsitalot

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen

Käydään yhdessä tapaamisessa läpi perheesi toiveet ja tarpeet kotinne tai vapaa-asuntonne suhteen. Sen pohjalta teen luonnossuunnitelmat, joista hiomme juuri sinun perheellesi soveltuvan, yksilöllisen hirsikodin tai -huvilan.

Yhteistyökumppanini tarjoaa myös rakennuspalvelut helposti ja vaivattomasti aina muuttovalmiiksi toteutukseksi asti.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.