Skip navigation

Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Hirsitalomyyjänä Pohjois-Pohjanmaalla toimii Kuusamo-myyjä Lassi Honkanen.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja sovitaan tapaaminen toimistolleni. Toimistolla pääset tutustumaan eri hirsivaihtoehtoihin ja -profiileihin.

Tapaamisaikoja löytyy joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Tarjusojantie 5-7
90440
Kempele

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Lassi Honkanen

Kuusamo-myyjä

Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio

040 551 7135

Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Toteutettuja kohteita

Tervetuloa tutustumaan yhteen esimerkkiin asiakkaan omien kuvien mukaan toteutetusta hirsikodista. Toteutamme yksilöllisiä hirsitaloja ja hirsimökkejä monipuolisesti. Tämä hirsitalo on toteutettavissa sekä perinteisellä että modernilla tyylillä.

Tervetuloa virtuaaliseen talonäyttelyyn! Pääset esittelyyn kuvaa napsauttamalla.

Hirsihuvilat ja hirsimökit rentoon oleiluun

Tutustu myös monipuoliseen loma-asuntomallistoomme. Etsi oma suosikkisi mallistostamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Autan mielelläni mallin muokkaamisessa teidän tarpeidenne mukaiseksi.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Hirsihuvila Virkkula 97 lähdettiin suunnittelemaan suosittujen Virkkula – malliemme pohjalta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti mallista muuntautui hieman normaalia isompi yhden makuuhuoneen kokonaisuus upealle merenrantatontille.

Yli 15 vuoden kokemuksella

Olen työskennellyt Kuusamo-myyjänä yli 15 vuotta. Minulla on kattavat yhteistyökumppaniverkostot, jotka tarjoavat asennuspalveluita eri valmiusasteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Käydään tapaamisessa yhdessä läpi rakennushankkeenne ja sovitaan seuraavat askelmerkit.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.