Skip navigation

Päijät-Häme

Päijät-Hämeessä hirsitalomyyjänämme toimii Henry Rajala.

Kun suunnitelmissasi on isompi tai pienempi hirsirakennus, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Voimme sopia joustavasti tapaamisesta esimerkiksi työhuoneelleni Hollolaan. Parhaiten tavoitat minut puhelimitse.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Rinnekuja 5
15270
Hollola

Avoinna

Ma - la Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Henry Rajala

Kuusamo-myyjä

Päijät-Häme, Kanta-Häme & Pirkanmaa

0500 222 902

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Rinnekuja 5, 15270 Hollola

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Yksilöllisesti toteutetut hirsitalot

Haaveiletko oman hirsikodin toteuttamisesta? Meidän kauttamme toteutat yksilöidyt hirsitalot ja hirsimökit joko valmiista mallista muokattuna, arkkitehdin tekemästä suunnitelmasta tai jopa oman suunnitelman pohjalta. Voit tutustua talomallistoomme ja poimia sieltä suosikkisi. Lähdetään niiden pohjalta yhdessä muokkaamaan juuri sinulle räätälöityä kotia. Tutustu alla kolmeen omaan suosikkiini talomallistostamme. Löytyisikö näistä sinun hirsikotisi?

Hirsitalo Hiisi 173 - Lähellä*

kerrosala: 173 m2, 2 kerrosta, 3 mh

Hirsitalo Rusko 150 - Lähellä*

kerrosala: 150 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsitalo Naava 98 - Lähellä*

kerrosala: 98 m2, 1 kerros, 3 mh

Hirsihuvilat ja hirsimökit

Autan sinua mielelläni toteuttamaan juuri sinulle sopivan hirsihuvilan tai hirsimökin. Kun suunnitelmissasi on loma-asunto ympärivuotiseen tai kesäkäyttöön, ota rohkeasti yhteys ja katsotaan kuinka voimme lähteä etenemään projektissasi.

Minulta löytyy useita erilaisia muunnoksia mallistomalleistamme, mikäli mallistostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa ratkaisua. Kaikki rakennukset ovat räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaan. Alla muutama esimerkki suosituimmista malleistamme.

Hirsihuvila Nuuna 87s
Uusi

kerrosala: 87 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piste 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Saunamökki Halme 25

kerrosala: 25 m2, 1 kerros,

Yksilöitävät hirsisaunamökit

Tutustu alla olevan virtuaalisen hirsisaunaesittelyn kautta asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattuun Halme – hirsisaunaan. Ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle yksilöity hirsisaunakokonaisuus.

Rakentamiseen liittyvät palvelut

Olen mielelläni apuna, kun etsit tekijöitä rakentamiseen liittyvissä asioissa. Minulla on paikallisia yhteistyökumppaneita, joiden kautta sinulla on mahdollisuus hankkia myös erilaajuisia asennuspalveluita unohtamatta myöskään LVIS – asioita. Kun suunnittelet hirsirakentamista, ota yhteyttä ja kerron lisää.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.