Skip navigation

Lappi

Lapin alueen hirsitalomyyjä on Ismo Männikkö.

Kemi-Tornion seutukunnassa hirsitalomyyjänä toimii Lassi Honkanen

Molemmilla myyjillä on tapaamisia kattavasti ja säännöllisesti ympäri Lappia. Soittamalla myyjälle saat helpoiten sovittua seuraavat askelmerkit ja itsellesi sopivan ajan ja paikan tapaamiselle. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alta.

Ota yhteyttä

Avoinna

Ma- Pe Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Ismo Männikkö

Kuusamo-myyjä

Lappi, Koillismaa, Kainuu

044 778 9228

Sossonniementie 22, 93600 Kuusamo

Kuusamo-myyjä-Ismo-Männikkö

Lassi Honkanen

Kuusamo-myyjä

Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio

040 551 7135

Tarjusojantie 5-7, 90440 Kempele

Palvelua vuosien kokemuksella

Suunnitteletko hirsirakentamista? Olemme työskennelleet yli 20 vuotta hirsitalomyyjinä ja näiden vuosien aikana toteuttaneet yhdessä asiakkaiden kanssa satoja erilaisia kohteita. Olit sitten kiinnostunut mallistomme mallista tai sinulla on omat suunnitelmat olemassa, ota yhteyttä ja suunnitellaan projektia yhdessä eteenpäin.  Lassilla on Kemi-Tornion osalta ja Ismolla muun Lapin osalta paikallisia yhteistyöverkostoja, jonka kautta järjestyvät rakennuspalvelut eri valmiusasteisiin.

Tutustu toteutettuihin kohteisiin

Toteutamme yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle räätälöityjä, yksilöllisiä hirsikoteja ja loma-asuntoja. Alla pääset tutustumaan virtuaalisen taloesittelyn kautta pariin myymääni kohteeseen.

Posiolle toteutettu muunnos Nuuna – hirsihuvilasta syntyi asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tämä upea hirsihuvila on ensimmäinen kymmenistä Nuuna – huviloista, jotka on rakennettu tänne Koillismaalle. Mallistomallimme Hirsihuvila Nuuna 87S syntyi tämän toteutetun hirsimökin pohjalta.

Ulkokuva Nuuna - hirsihuvilasta talvisessa maisemassa.
Tervetuloa Hirsihuvila Nuunan virtuaaliseen esittelyyn! Pääset talonäyttelyyn kuvaa klikkaamalla.

Hirsitalo Oulanka 109 on yksi suosituimmista hirsitalomalleistamme täällä pohjoisessa. Alla oleva hirsikoti on muunnos tästä mallista. Tähän kotiin on tehty kolme muutosta:

  • Vaatehuoneen oven suunta on vaihdettu makuuhuoneesta kohti eteistä.
  • Keittiöön on tehty lisää tilaa siirtämällä seinää taaksepäin (3m² lisää tilaa). Samalla ulos johtava ovi on siirtynyt keittiön ja saarekkeen väliin.
  • Kolmanneksi sisäänkäynnin yhteydessä oleva pieni varastotila on muutettu tekniseksi tilaksi

Perheen lempipaikaksi on muodostunut olohuoneen sohva, mistä on nautinnollista katsella suoraan lattian tasosta alkavien ikkunoiden kautta kohti Rukatunturia.

Tummaksi maalattu hirsikoti Oulanka sijaitsee luonnonmukaisella tontilla. Pihalla on nurmikon sijasta kunttaa.
Pääset kiertelemään hirsikoti Oulankaa kuvaa klikkaamalla.

Kuusamossa sijaitseva muunnos Hirsitalo Valkama – mallistamme on hyvä esimerkki siitä, kuinka paljon mallimme ovat muunneltavissa. Asiakkaani tykästyivät Valkama – mallin tunnelmaan ja tiloihin, mutta talo ei sellaisenaan sopinut heidän toiveisiinsa eikä tontille.

Muokkasimme mallia perheen toiveiden mukaisesti. Mallia levennettiin ja pidennettiin 0,5m. Pohja käännettiin peilikuvaksi ja huonetiloja järjesteltiin uusiksi niin, että sisäänkäynnistä saatiin tilavampi ja kahteen makuuhuoneeseen lisättiin vaatehuoneet. Myös kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen ja saunan paikkoja järjesteltiin toiveiden mukaisesti. Lopputuloksena syntyi hirsikoti, jossa on 147 m², kolme makuuhuonetta sekä perheen toivoma työhuone.

Kuvassa Hirsikoti Valkaman tilava, vaaleaksi maalattu oleskelutila, jonka yhteydessä on musta keittiö. Takka on myös maalattu mustaksi.
Tutustu perheen toiveiden mukaan muokattuun Valkama hirsikotiin kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoteja ja hirsihuviloita kaupungin keskustoista jylhiin tunturimaisemiin

Yksilöllinen harjakattoinen Apaja toteutettiin Kuusamo-myyjän kanssa räätälöidystä mökkipaketista.

Perinteisiä ja moderneja hirsikoteja taajamista kaupungin keskustoihin. Yksilöllisiä ja asiakkaiden tarpeiden mukaan toteutettuja hirsihuviloita ja mökkejä järven rantamaisemista Lapin tunturikeskuksiin. Toteutamme monipuolisesti perheesi toiveiden ja tarpeiden mukaisia hirsirakennuksia niin lamelli- kuin höylähirrestä.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta

Soittele minulle, kun suunnittelet hirsirakentamista. Tehdään puhelun aikana alkukartoitus ja sovitaan jatkosta. Haluatko jättää soittopyynnön? Lähetä alla viesti ja kerro ajankohta, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.