Skip navigation

Kainuu

Kainuussa hirsitalomyyjänä toimii Kuusamo-myyjä Ismo Männikkö.

Ismon toimipiste sijaitsee pääkonttorillamme Kuusamossa. Tapaamisia on kuitenkin kattavasti ympäri Pohjois-Suomen. Soittamalla Ismolle saat helpoiten sovittua seuraavat askelmerkit ja itsellesi sopivan ajan ja paikan tapaamiselle. Voit myös jättää hänelle yhteydenottopyynnön alta.

Ota yhteyttä

Avoinna

Ma - Pe Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Ismo Männikkö

Kuusamo-myyjä

Lappi, Koillismaa, Kainuu

044 778 9228

Sossonniementie 22, 93600 Kuusamo

Kuusamo-myyjä-Ismo-Männikkö

Palvelua vuosien kokemuksella

Suunnitteletko hirsirakentamista? Olen työskennellyt 21 vuotta hirsitalomyyjänä ja näiden vuosien aikana toteuttanut yhdessä asiakkaideni kanssa satoja erilaisia kohteita. Olit sitten kiinnostunut mallistomme mallista tai sinulla on suunnitelmat omasta kohteesta, ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan projektia yhdessä eteenpäin.  Minulla on myös paikallinen yhteistyöverkosto, jonka kautta järjestyvät rakennuspalvelut eri valmiusasteisiin.

Tutustu toteutettuihin kohteisiin

Toteutamme yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle räätälöityjä, yksilöllisiä hirsikoteja ja loma-asuntoja. Alla pääset tutustumaan virtuaalisen taloesittelyn kautta pariin myymääni kohteeseen.

Posiolle toteutettu muunnos Nuuna – hirsihuvilasta syntyi asiakkaiden toiveiden pohjalta. Tämä upea hirsihuvila on ensimmäinen kymmenistä Nuuna – huviloista, jotka on rakennettu tänne pohjoisempaan. Mallistomallimme Hirsihuvila Nuuna 87S syntyi tämän toteutetun hirsimökin pohjalta.

Ulkokuva Nuuna - hirsihuvilasta talvisessa maisemassa.
Tervetuloa Hirsihuvila Nuunan virtuaaliseen esittelyyn! Pääset talonäyttelyyn kuvaa klikkaamalla.

Hirsitalo Oulanka 109 on yksi suosituimmista hirsitalomalleistamme. Alla oleva hirsikoti on muunnos tästä mallista. Tähän kotiin on tehty kolme muutosta:

  • Vaatehuoneen oven suunta on vaihdettu makuuhuoneesta kohti eteistä.
  • Keittiöön on tehty lisää tilaa siirtämällä seinää taaksepäin (3m² lisää tilaa). Samalla ulos johtava ovi on siirtynyt keittiön ja saarekkeen väliin.
  • Kolmanneksi sisäänkäynnin yhteydessä oleva pieni varastotila on muutettu tekniseksi tilaksi

Perheen lempipaikaksi on muodostunut olohuoneen sohva, mistä on nautinnollista katsella suoraan lattian tasosta alkavien ikkunoiden kautta kohti Rukatunturia.

Tummaksi maalattu hirsikoti Oulanka sijaitsee luonnonmukaisella tontilla. Pihalla on nurmikon sijasta kunttaa.
Pääset kiertelemään hirsikoti Oulankaa kuvaa klikkaamalla.

Asiakkaalleni toteutettu muunnos Hirsitalo Valkama – mallistamme on hyvä esimerkki siitä, kuinka paljon mallimme ovat yksilöitävissä. Asiakkaani tykästyivät Valkama – mallin tunnelmaan ja tiloihin, mutta talo ei sellaisenaan sopinut heidän toiveisiinsa eikä tontille.

Muokkasimme mallia perheen toiveiden mukaisesti. Mallia levennettiin ja pidennettiin 0,5m. Pohja käännettiin peilikuvaksi ja huonetiloja järjesteltiin uusiksi niin, että sisäänkäynnistä saatiin tilavampi ja kahteen makuuhuoneeseen lisättiin vaatehuoneet. Myös kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen ja saunan paikkoja järjesteltiin toiveiden mukaisesti. Lopputuloksena syntyi hirsikoti, jossa on 147 m², kolme makuuhuonetta sekä perheen toivoma työhuone.

Kuvassa Hirsikoti Valkaman tilava, vaaleaksi maalattu oleskelutila, jonka yhteydessä on musta keittiö. Takka on myös maalattu mustaksi.
Tutustu perheen toiveiden mukaan muokattuun Valkama hirsikotiin kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoteja ja hirsihuviloita kaupungin keskustoista tunturimaisemiin

Yksilöllinen harjakattoinen Apaja toteutettiin Kuusamo-myyjän kanssa räätälöidystä mökkipaketista.

Perinteisiä ja moderneja hirsikoteja taajamista kaupungin keskustoihin. Yksilöllisiä ja asiakkaiden tarpeiden mukaan toteutettuja hirsihuviloita ja mökkejä järven rantamaisemista tunturimaisemiin. Toteutamme monipuolisesti perheesi toiveiden ja tarpeiden mukaisia hirsirakennuksia niin lamelli- kuin höylähirrestä.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta

Soittele minulle, kun suunnittelet hirsirakentamista. Tehdään puhelun aikana alkukartoitus ja sovitaan jatkosta. Haluatko jättää soittopyynnön? Lähetä alla viesti ja kerro ajankohta, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.