Skip navigation

Etelä-Savo, Mikkeli

Etelä-Savon alueella hirsitalomyynnistämme vastaa Kuusamo-myyjämme Seppo Pelkonen.

Kun suunnittelet hirsirakentamista, niin ota yhteyttä Seppoon. Ottamalla yhteyttä voit sopia joustavasti tapaamisesta joko paikan päällä toimistolla tai etäyhteyksin.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Vuorikatu 8 B
50100
Mikkeli

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Seppo Pelkonen

Kuusamo-myyjä

Etelä-Savo & Keski-Suomi

0400 555 202

Vuorikatu 8 B, 50100 Mikkeli

Puistokatu 27, 40100 Jyväskylä

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Yksilöllisiä hirsitaloja ja -huviloita

Olen toiminut melkein 20 vuotta Kuusamo Hirsitalojen myyjänä. Näiden 20 vuoden aikana takataskuuni on kertynyt lukuisia erilaisia hirsitalo- ja hirsihuvilakohteita. Esimerkiksi alla videolla esiteltävän Saapunki 149 – hirsikodin asiakkaat ottivat minuun yhteyttä ja kertoivat toiveensa hirsitalonsa suhteen. Katsoimme yhdessä useita pohjavaihtoehtoja ja etsimme heitä miellyttäviä ratkaisuja. Mieluisimman pohjaratkaisun löydyttyä muokkasimme sen pohjalta heille yksilöllisen pulpettikattoisen ratkaisun.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Vieraile Kuusamo Hirsitalossa

Haluatko tutustua myymääni kohteeseen? Se onnistuu myös kotoa käsin. Tutustu alla yksilölliseen hirsikotiin.

Tämän kodin asukkaat ottivat minuun yhteyttä arkkitehdin suunnittelemien kuvien kanssa. Näiden suunnitelmien pohjalta toteutimme tämän upean hirsikodin. Samaan pihapiiriin toteutettiin myös hirsisauna sekä autotalli. Hirsikotiin pääset tutustumaan alla olevaa kuvaa napsauttamalla.

Minulla on myös yksittäisiä kohteita, missä voimme käydä tutustumassa paikan päällä. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voin auttaa sinua viemään hirsirakennusprojektiasi eteenpäin.

Muuttovalmiit hirsitalo-ratkaisut

Etsitkö muuttovalmista hirsitaloa? Tutustu Valmis Kuusamo – hirsitalomallistoon, joka sisältää 12 erilaista muuttovalmista hirsitalomallia. Valmis Kuusamo – malliston talot ovat vakioidusti muunneltavissa. Ammattilaisten valitsemat sisustusratkaisut, pintamateriaalit ja laitteet voidaan muuttaa laajasta valikoimasta oman makusi mukaisiksi kustannustehokuutta unohtamatta.

Kiinnostaako sinua joku muu malli ja etsit siihen myös asennuspalveluita? Ei huolta! Minulla on alueellani toimiva, kattava, yhteistyökumppaniverkosto. Yhteistyökumppaneiden kautta voin auttaa sinua löytämään asennuspalvelut säältä suojaan – paketista aina muuttovalmiisiin ratkaisuihin asti.

Valmis Kuusamo 97
Uusi

kerrosala: 97 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 102
Uusi

kerrosala: 102 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 113S
Uusi

kerrosala: 113 m2, 1 kerros, 3 mh

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi

Soita tai laita viestiä minulle ja kerro toiveesi hirsirakennusprojektisi suhteen. Minä autan sinua toteuttamaan toiveesi.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.