Skip navigation

Etelä-Pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaalla Kuusamo-myyjinä toimivat Jarmo Keto ja Jan Fagerholm.

Kun suunnittelet hirsirakennuskohdetta, niin ota Jarmoon tai Janiin rohkeasti yhteyttä. Käydään yhdessä läpi projektisi lähtötiedot ja sovitaan tapaaminen joko toimistollemme, kotiisi tai etäyhteyksin.

Ota yhteyttä

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Jarmo Keto

Kuusamo-myyjä

Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa & Pohjanmaa

0400 668 471

Jan Fagerholm

Kuusamo-försäljare

Södra och Mellersta Österbotten & Österbotten

050 411 2295

Brasgränden 2, 65300 Vasa

Bottenviksvägen 33, 68600 Jakobstad

Kuusamo-myyjä-Jan-Fagerholm
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Tutustu Kuusamo hirsitaloon

Alla oleva 182 m² hirsitalo on suuremmalle perheelle toteutettu, kaupunkiympäristöönkin hyvin sopiva, avara hirsikoti. Asiakasperhe otti yhteyttä Jarmoon omien luonnostensa kanssa. Alkukartoituksen jälkeen suunnitelmia hiottiin vielä paikallisen suunnittelijan avulla. Jarmon kautta löytyi myös yhteistyökumppani, jonka kanssa asiakas teki sopimuksen hirsitalon rakentamisesta muuttovalmiiksi asti.

Talo pitää sisällään neljä makuuhuonetta sekä työhuoneen. Asiakkaan toiveesta talossa on kiinnitetty erityistä huomiota huonekorkeuteen. Yhden lisähirsikierroksen ansiosta huonekorkeus on melkein 2,9 m. Tutustu kohteeseen alla olevaa kuvaa klikkaamalla.

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tähän yksilölliseen hirsikotiin.

Hirsirakennus itse rakentaen tai muuttovalmiina

Kuusamo Hirsitalojen mallistosta löydät monipuolisesti erilaisia hirsitaloja ja hirsimökkejä niin moderniin kuin perinteiseen makuun. Mikäli etsit muuttovalmista ratkaisua, tutustu Valmis Kuusamo – malliston vakioidusti muuttovalmiisiin hirsitaloihin. Meillä on alueellamme myös rakennusliikekumppaneita, joiden kautta voimme auttaa sinua löytämään asennuspalvelut säältä suojaan – paketista aina muuttovalmiisiin ratkaisuihin asti muihinkin Kuusamo – malleihin.

Tämä moderni hirsiparitalo toteutettiin Ilmajoelle Jarmon asiakkaille. Yhteistyökumppani tarjosi asiakkaalle rakennuspalvelut tähän yksilölliseen kohteeseen ja hirsikoti toteutettiin muuttovalmiiksi asti.

Kauttamme toteutat yksilölliset kohteet

Haaveiletko oman hirsikodin tai hirsimökin toteuttamisesta? Meidän kauttamme toteutat yksilöidyt hirsitalot ja hirsimökit joko valmiista mallista muokattuna, arkkitehdin tekemästä suunnitelmasta toteutettuna tai oman suunnitelman pohjalta. Kauttamme saat myös apua mallin suunnittelussa.

Tutustu alla olevan blogikirjoituksen kautta kolmen hirsikodin tarinaan.

Kolmen hirsikodin tarina
Lue lisää

Ota yhteyttä ja sovitaan aloituspalaveri

Ota yhteyttä hirsitalomyyjäämme Jarmoon tai Janiin, kun suunnittelet hirsirakentamista. Pidetään yhdessä aloituspalaveri ja sovitaan jatkosta. Jarmo palvelee sinua suomeksi ja Jan suomeksi ja ruotsiksi.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.