Kuusamo Hirsitalot Oy on yli 50 henkeä työllistävä, luotettava ja vakavarainen hirsitalotoimija. Yli 20 toimintavuotensa aikana suomalaisen sisun ja päättäväisyyden avulla voimakkaasti kasvanut yritys on kaikkina aikoina ollut taloudeltaan vahva ja vakavarainen, tehden positiivisen tuloksen jokaisena toimintavuotenaan. Kuusamo Hirsitalot Oy:llä on AAA -luottoluokitus. Tällä hetkellä Kuusamo Hirsitalot toimittaa vuosittain yhteensä 450-500 hirsirakennusta kotimaan ja viennin markkinoille, liikevaihdon ollessa noin 20 miljoonaa euroa.

Etsimme Asentaja-yhteistyökumppaneita myyjillemme

Haemme valtakunnallisesti hirsitaloasentajia omakotitalojen ja huviloiden rakennus- ja kirvesmiestöihin. Olet itsenäinen yrittäjä, jolla on yrityksen lakisääteiset velvoitteet kunnossa. Omaat kokemusta hirsirakentamisesta, teet laadukasta työtä ja olet vastuuntuntoinen, hyvän laadun tekijä.

Hae asentaja-yhteistyökumppaniksi alla olevalla lomakeella.

Yhteydenotot ohjautuvat alueellasi toimivalle Kuusamo-myyjälle.

XX Asentajat yhteydenottopyynnöt

Voi käyttää, mutta HubSpot-mappaus puuttuu

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Viestitilauksen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostin, jonka avulla voit vahvistaa tilauksesi. Katso tietosuojaselosteemme.