Uudistettu Kuusamo Hirsitalojen ”Talot ja loma-asunnot”-esite on julkaistu. Esitteestä löytyvät nyt Lähellä-mallistomme sekä sivustollemme julkaistut uudet loma-asuntomallimme.

Uusien mallien lisäksi esitteessämme on myös tuttuja hyväksi koettuja ja elettyjä talo- ja loma-asuntomalleja: esimerkiksi Riekamo, Ajakka, Nuunat, Oulanka ja Valkama ovat mallistomme kestosuosikkeja, jotka ovat kuin osa Kuusamo Hirsitalojen dna:ta.

Nuunan tarina

Pääesitteemme kansikuvan vastuuta on kantanut Nuuna-mallimme eri variaatiot jo useiden vuosien ajan. Emme tehneet poikkeusta tälläkään kertaa. Kuuntelimme Kuusamo-myyjiemme toiveita ja toimme yhden Nuuna-tarinamme osaksi esitettämme. ”Yksilöllisesti sinun” on tyypillinen asiakastarinamme: suunnittelun lähtökohtana on esitteemme talomalli, mitä asiakasperhe yhdessä Kuusamo-myyjän kanssa ovat yksilöineet mieleisekseen. Tutustu tarkemmin perheen kokemuksiin täältä.

Esitteet jatkossa

Olemme päivittäneet esitteemme kuluneen vuoden aikana. Jatkossa meillä on kolme esitettä: pääesitteemme lisäksi hirsisaunat, aitat ja autotallit löytyvät omasta esitteestään ja Kuusamo Special Collection esittelee monipuolisesti vuosien varrella toteutettuja asiakaskohteita.

Kuusamo-Hirsitalot-uudistetut-esitteet.
Uudistetut esitteemme: vasemmalta Saunat, autotallit ja aitat, Talot ja Loma-asunnot sekä Special Collection.

 

Esitteet ovat saatavilla myös sähköisenä ja ovat ladattavissa sivustoltamme.