Rakentaja.fi:n Suuressa Taloäänestyksessä helmikuussa 2018 esiteltiin 11 erilaista talomallia. Koko äänisaaliista voittajaksi ylsi Nuuna 129, joka sai 21 % annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui Finnlamelli keräten 15 % ääniä ja kolmanneksi sijoittunut Huliswood sai 13 % äänistä. Kärkikolmikon ulkopuolelle jääneet mallit keräsivät tasaisesti loput äänet.

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna 129 jatkaa voittokulkuaan. Sama talomalli valittiin vuonna 2014 Kalajoen loma-asuntomessujen parhaaksi kohteeksi. Nuuna nappasi ykkössijat myös ”paras sisutus” ja ”paras terassi” äänestyksissä.

Äänestäjät kiittivät Nuunan tavanomaisesta poikkeavaa pohjaratkaisua, näyttävyyttä, valoisuutta sekä sisätilojen avaruutta. Pohjaratkaisun skaalattavuus ja tilojen muunneltavauus sai myös kiitosta.

Suomen myydyin loma-asunto – Nuuna – on hyvin suosittu myös omakotitalona. Nuuna on parhaimmillaan tontilla, josta avautuu vapaa näkymä vähintäänkin yhteen suuntaan. Äänestyksessä olleen yksikerroksisen version lisäksi Nuunan voi toteuttaa myös rinneratkaisuna, mikä sopii erityisen hyvin perheille, joissa on vielä kotona asuvia lapsia tai asumista halutaan jakaa kahteen kerrokseen.

Katso koko Nuuna-mallistomme.