Hirsirakennuksista tunnettu Kuusamo Hirsitalot laajentaa mallistoaan myös muuttovalmiisiin omakotitaloihin. Yhtiö tuo markkinoille Valmis Kuusamo-talomalliston, joka nimensä mukaisesti koostuu täysin muuttovalmiista hirsitaloista.

Tehdasvalmisteiset talot toimitetaan rakennuspaikalle avaimet käteen-periaatteella ja paketti sisältää myös perustukset. Pinta-alaltaan Valmis Kuusamo-talot ovat kooltaan 73 – 156 neliötä ja niihin kuuluu vakiovarusteena ekologinen maalämpö.

Talot valmistetaan Kiiruna Talot Oy:n tehtaalla Torniossa kuivissa ja stabiileissa olosuhteissa, josta ne kuljetetaan suoraan tontille. Kiiruna Talot on Kuusamo Hirsitalojen pitkäaikainen yhteistyökumppani ja omaa tehdasvalmistuksesta vahvan kokemuksen.

Kiiruna Talot Oy vastaa myös varsinaisesta talotoimituksesta ja sopimuksesta asiakkaan kanssa. Muuttovalmis koti luovutetaan asiakkaalle 4 viikkoa talopaketin toimituksesta.

Valmis Kuusamo-malliston myötä ekologinen ja turvallinen hirsikoti on entistä useamman ulottuvilla. Kuvassa Valmis Kuusamo 97.
Valmis Kuusamo-malliston myötä ekologinen ja turvallinen hirsikoti on entistä useamman ulottuvilla. Kuvassa Valmis Kuusamo 97.

Kompakti ja energiatehokas vaihtoehto

Kuusamo Hirsitalojen toimitusjohtajan Arto Orjasniemen mukaan energiatehokkaille, vähäpäästöisille ja kohtuuhintaisille hirsitaloille on nyt selkeää markkinarakoa.

”Ympäristöystävällinen puurakentaminen on positiivisessa nosteessa. Neliömäärien sijaan nyt kiinnitetään entistä enemmän huomiota kodin toimivuuteen, laatuun sekä asumis- ja lämmityskuluihin. Ne ovat myös Valmis Kuusamo-malliston suunnittelun peruselementit”, painottaa Orjasniemi.

Valmis Kuusamo – malliston hintahaarukka on mallista riippuen 155 000 – 300 000 euroa.

”Tämän malliston myötä ekologinen ja turvallinen hirsikoti on entistä useamman ulottuvilla”, Orjasniemi lisää.

Lehdistölle lisätietoja antavat

Arto Orjasniemi, Toimitusjohtaja, Kuusamo Hirsitalot Oy, puh. 044 778 9292                                              arto.orjasniemi@kuusamohirsitalot.fi     

Ismo Säily, Toimitusjohtaja, Kiiruna Talot Oy, puh. 040 503 3180
ismo.saily@kiirunatalot.fi
  

Kuusamo Hirsitalot Oy on vakavarainen perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus hirsirakentamisesta. Kuusamolaisyritys toimittaa joka vuosi yhteensä 400–500 hirsirakennusta kotimaahan ja vientimarkkinoille. Yhtiö työllistää runsaat 50 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. www.kuusamohirsitalot.fi