Skip navigation

Pirkanmaa, Tampere

Tervetuloa tapaamaan Kuusamo-myyjiämme Jaakkoa tai Henryä Tampereen toimistollemme.

Toimipisteemme on avoinna sopimuksen mukaan. Sekä Jaakon että Henryn kanssa voit sopia tapaamisesta joustavasti joko suoraan soittamalla tai täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.

Kun suunnittelet hirsitaloa, otathan yhteyttä Jaakkoon.

Kun suunnittelet hirsimökkiä tai -piharakennusta, otathan yhteyttä Henryyn.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Kalevan Puistotie 16
33500
Tampere

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Jaakko Parkkila

Kuusamo-myyjä

Pirkanmaa & Satakunta

040 738 2228

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Henry Rajala

Kuusamo-myyjä

Päijät-Häme, Kanta-Häme & Pirkanmaa

0500 222 902 / 040 240 2240

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Rinnekuja 5, 15270 Hollola

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Tutustu toteutettuihin hirsikoteihin

Toteutamme yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle räätälöityjä, yksilöllisiä hirsikoteja ja loma-asuntoja. Alla pääset tutustumaan virtuaalisen taloesittelyn kautta kahteen räätälöityyn hirsikotiin.

Tervetuloa tutustumaan Hirsikoti 144 m² virtuaalinäyttelyyn! Pääset esittelyyn kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 144 m² syntyi Jaakon asiakkaiden kanssa yhteistyössä suunnitellen heille toivotunlainen hirsitalo. Suunnittelun lähtöpisteenä oli talomallimme Harju 128, jonka tyylistä ja tunnelmasta asiakkaani tykkäsivät. Yhteisessä tapaamisessa kävimme lävitse perheen toiveet ja tarpeet sekä heidän tekemänsä luonnossuunnitelman. Hioimme suunnitelmat vielä yhdessä asiakkaideni kanssa ja lopputuloksena heille rakentui yksilöllinen hirsikoti, jossa perhe viihtyy hyvin.

Hirsikoti 218 m² – mallissa on perinteisen hirsikodin tunnelmaa amerikkalaisella vivahteella. Tutustu tähän kotiin virtuaalisesti kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 218 m² asukkaille perinteinen hirsikoti oli luonteva valinta. He olivat aikaisemmin asuneet Rauman keskustassa vanhassa puutalossa. Heidän alkaessaan suunnitella uuden talon rakentamista, he ottivat yhteyttä minuun. Tämä yksilöllinen hirsitalo syntyikin heidän kanssa käytyjen keskusteluiden ja perheen toiveiden pohjalta. Talossa on yhdistetty heidän toiveidensa pohjalta perinteisen hirsikodin tunnelmaa sekä hieman amerikkalaista tyyliä. Kokenut rakentaja toteutti heidän hirsitalonsa muuttovalmiiksi asti. Tutustu alta heidän kotiinsa virtuaalisesti ja lue lisää asiakkaan kokemuksista Kuusamo-blogista.

Hirsihuvilat ja hirsimökit

Kuusamo-myyjämme Henry auttaa sinua mielellään toteuttamaan juuri sinulle sopivan hirsihuvilan tai hirsimökin. Kun suunnitelmissasi on loma-asunto ympärivuotiseen tai kesäkäyttöön, ota rohkeasti yhteys ja katsotaan kuinka voimme lähteä etenemään projektissasi.

Minulta löytyy useita erilaisia muunnoksia mallistomalleistamme, mikäli mallistostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa ratkaisua. Kaikki rakennukset ovat räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaan. Alla muutama esimerkki suosituimmista malleistamme.

Hirsihuvila Nuuna 87s
Uusi

kerrosala: 87 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piste 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Saunamökki Halme 25

kerrosala: 25 m2, 1 kerros,

Yksilöitävät hirsisaunamökit

Tutustu alla olevan virtuaalisen hirsisaunaesittelyn kautta asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattuun Halme – hirsisaunaan. Ota Kuusamo-myyjäämme Henryyn yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle yksilöity hirsisaunakokonaisuus.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta

Soittele Jaakolle tai Henrylle, kun suunnittelet hirsirakentamista. Tehdään puhelun aikana alkukartoitus ja sovitaan jatkosta. Mikäli haluat jättää Kuusamo-myyjälle soittopyynnön, lähetä alla viesti ja kerro ajankohta, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.