Skip navigation

Pirkanmaa, Tampere

Tervetuloa tapaamaan Kuusamo-myyjiämme Jaakkoa tai Henryä Tampereen toimistollemme.

Toimipisteemme on avoinna sopimuksen mukaan. Sekä Jaakon että Henryn kanssa voit sopia tapaamisesta joustavasti joko suoraan soittamalla tai täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.

Kun suunnittelmissasi on hirsitalo, otathan yhteyttä Jaakkoon.

Kun suunnittelet hirsimökkiä tai -piharakennusta, otathan yhteyttä Henryyn.

Ota yhteyttä

Osoite ja aukioloajat

Kalevan Puistotie 16
33500
Tampere

Avoinna

Ma - La Sopimuksen mukaan

Alueella sinua palvelee

Jaakko Parkkila

Kuusamo-myyjä

Pirkanmaa & Satakunta

040 738 2228

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Henry Rajala

Kuusamo-myyjä

Päijät-Häme, Kanta-Häme & Pirkanmaa

0500 222 902

Kalevan Puistotie 16, 33500 Tampere

Rinnekuja 5, 15270 Hollola

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Tutustu Jaakon kanssa toteutuneihin hirsikoteihin

Toteutan yhdessä sinun kanssasi juuri sinulle räätälöityjä, yksilöllisiä hirsikoteja ja loma-asuntoja. Toimin Pirkanmaalla ja varsinkin hirsitalo Tampere yhdistelmän ollessa kyseessä, ota yhteyttä!

Alla pääset tutustumaan virtuaalisen taloesittelyn kautta kahteen asiakkaan toiveiden mukaan muokattuun  hirsikotiin.

Tervetuloa tutustumaan Hirsikoti 144 m² virtuaalinäyttelyyn! Pääset esittelyyn kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 144 m² on tyypillinen yhteistyön kautta toteutettu hirsitalo. Suunnittelun lähtöpisteenä oli talomallimme Harju 128, jonka tyylistä ja tunnelmasta asiakkaani tykkäsivät. Yhteisessä tapaamisessa kävimme lävitse perheen toiveet ja tarpeet sekä heidän tekemänsä luonnossuunnitelman. Hioimme suunnitelmat vielä yhdessä asiakkaideni kanssa ja lopputuloksena heille rakentui yksilöllinen hirsikoti, jossa perhe viihtyy hyvin.

Hirsikoti 218 m² – mallissa on perinteisen hirsikodin tunnelmaa amerikkalaisella vivahteella. Tutustu tähän kotiin virtuaalisesti kuvaa klikkaamalla.

Hirsikoti 218 m² asukkaille perinteinen hirsikoti oli luonteva valinta. He olivat aikaisemmin asuneet Rauman keskustassa vanhassa puutalossa. Heidän alkaessaan suunnitella uuden talon rakentamista, he ottivat yhteyttä minuun. Tämä yksilöllinen hirsitalo syntyikin heidän kanssa käytyjen keskusteluiden ja perheen toiveiden pohjalta. Talossa on yhdistetty heidän toiveidensa pohjalta perinteisen hirsikodin tunnelmaa sekä hieman amerikkalaista tyyliä. Kokenut rakentaja toteutti heidän hirsitalonsa muuttovalmiiksi asti. Tutustu alta heidän kotiinsa virtuaalisesti ja lue lisää asiakkaan kokemuksista Kuusamo-blogista.

Tulevaisuuden haaveita?

Pidän itseäni tinkimättömänä ammattilaisena. Minulta saat palvelua nopeasti ja rehellisesti, koska olen yhtä paljon timpuri kuin myyjä. Pitkän kokemuksen myötä minulle on alkanut kehittyä ammatillinen haave, että pääsisin toteuttamaan vielä jotain ainutlaatuisen hienoa rakemista spekseillä: unelmien hirsitalo Tampere. Se voisi olla vaikka sinun vielä toteutumaton ”Grand Desing Suomi” -henkinen hirsitalo!

Mikäli olet kiinnostunut talonäyttelyistä niin ota yhteyttä. Minulla on paljon hirsitalo ja loma-asuntokohteita, joissa voimme käydä vierailulla.

Hirsihuvilat ja hirsimökit

Kuusamo-myyjämme Henry auttaa sinua mielellään toteuttamaan juuri sinulle sopivan hirsihuvilan tai hirsimökin. Kun suunnitelmissasi on loma-asunto ympärivuotiseen tai kesäkäyttöön, ota rohkeasti yhteys ja katsotaan kuinka voimme lähteä etenemään projektissasi.

Minulta löytyy useita erilaisia muunnoksia mallistomalleistamme, mikäli mallistostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa ratkaisua. Kaikki rakennukset ovat räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaan. Alla muutama esimerkki suosituimmista malleistamme.

Hirsihuvila Nuuna 87s
Uusi

kerrosala: 87 m2, 1 kerros, 2 mh

Hirsimökki Piste 50
Uusi

kerrosala: 50 m2, 1 kerros, 2 mh

Saunamökki Halme 25

kerrosala: 25 m2, 1 kerros,

Yksilöitävät hirsisaunamökit

Tutustu alla olevan virtuaalisen hirsisaunaesittelyn kautta asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattuun Halme – hirsisaunaan. Ota Kuusamo-myyjäämme Henryyn yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle yksilöity hirsisaunakokonaisuus.

Ota yhteyttä ja sovitaan jatkosta

Soittele Jaakolle tai Henrylle, kun suunnittelet hirsirakentamista. Tehdään puhelun aikana alkukartoitus ja sovitaan jatkosta. Mikäli haluat jättää Kuusamo-myyjälle soittopyynnön, lähetä alla viesti ja kerro ajankohta, milloin sinut tavoittaa parhaiten.

Lähetä yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Yhteydenottopyyntö

    Kuusamo Hirsitalojen uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa mm. hirsirakentamisesta, malleistamme sekä kampanjoistamme. Katso tietosuojaselosteemme.