Muuttovalmis ja muunneltava hirsitalo

Valmis Kuusamo –talot valmistuvat tehtaassa nopeammin kuin uskotkaan. Tilauksesta omaan kotiin kuluva hankkeen kokonaisaika on yleensä noin 5–7 kuukautta. Työ tontilla tapahtuu tehokkaasti: kun perustukset on tehty, rakennetaan vesikatto valmiiksi perustusten päälle, ja talomoduulien saapuessa tontille on talo viimeistelytöiden jälkeen muuttovalmis noin neljässä viikossa.

Valmis Kuusamo – malliston talot ovat vakioidusti muunneltavissa. Ammattilaisten valitsemat sisustusratkaisut, pintamateriaalit ja laitteet voidaan muuttaa laajasta valikoimasta oman makusi mukaisiksi kustannustehokuutta unohtamatta. Hirsitaloon voit valita harja-, pulpetti- tai murtoharjakaton.

Valmis Kuusamo 111 -malli kuvattuna erilaisilla kattotyypeillä.
Valmis Kuusamo -mallit ovat vakioidusti muunneltavissa. Hirsitaloosi voit valita harja-, murtoharja- tai pulpettikaton. Kuvassa Valmis Kuusamo 111 mallinnettuna eri kattovaihtoehdoilla.

Turvallinen ja toimiva hirsitalopaketti

Kuusamo Hirsitalot Oy on suomalainen perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus hirsitalojen suunnittelusta ja tuotannosta. Valmis Kuusamo -valikoima on syntynyt yhteistyössä Kiiruna Talot Oy:n kanssa. Valmis Kuusamon hirret työstetään Kuusamossa.  Valmiiksi salvetut hirret toimitetaan Tornioon Kiirunalle, missä talomoduulit rakennetaan työvaihe kerrallaan valmiiksi kodiksi. Valmis Kuusamo -malliston toteutuksesta vastaa ja tilaajan sopimuskumppanina toimii Kiirunat Talot Oy.

Valmis Kuusamo -mallistoon sisältyy 12 muuttovalmista hirsitalomallia. Kompaktit kodit valmistuvat aidosta pohjoisen puusta sekä luotettavien laatubrändien komponenteista. Tehdastuotantoon ja käytännölliseen asumiseen optimoidut pohja- ja rakenneratkaisut sekä säältä suojattu rakentaminen ja toimitus tarjoavat turvallisen tien onnelliseen asumiseen.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Kestävästi edullinen avaimet käteen -hirsitalo

Valmis Kuusamo on taloudellisesti ja ekologisesti kestävä ratkaisu. Tehdasvalmisteisuus varmistaa kilpailukykyisen hinnan sekä pienen hiilijalanjäljen. Ostajan mielen pitää keveänä ja arvioidun rahoitustarpeen täsmällisenä myös rakennusprojektin hyvä kustannusennustettavuus, joka on asiakkaan näkökulmasta kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme parhaita puolia. Onnistuneen kustannusarvion ansiosta vältytään yllättäviltä lisäkuluilta.

Talotoimitukseen vakiona sisältyvä maalämpö sekä hyvä energiatehokkuus tuottavat asujalleen jatkuvaa säästöä ekologisesti ja vaivattomasti.

Tilaa Esitteemme

Voit ladata esitteemme sähköisesti tai tilata ne suoraan kotiovellesi.

Tilaa

Näin toimitus tapahtuu

Valmis Kuusamo -hirsitalo valmistuu tehtaassa nopeasti. Koko prosessi talopäätöksestä omaan kotiin kestää 5 – 7 kuukautta. Työvaihe tontilla on erittäin tehokas: tontille toimituksesta hirsitalo on muuttovalmis neljässä viikossa. Häiriöttömän toimituksen olemme varmistaneet ottamalla omaan haltuun koko jalostus- ja toimitusprosessin.

Valmis Kuusamo-hirsitaloprojektin eteneminen, kohdat 1-3 hankintasopimus, suunnitteluaineisto ja pääpiirustukset.

Valmis Kuusamo-hirsitaloprojektin eteneminen, kohdat 4-6: rakennuslupa, sisustusvalinnat, rakennesuunnittelu ja maatyöt.

Valmis Kuusamo-hirsitaloprojektin eteneminen, kohdat 7-9 perustukset, talopaketin toimitus ja viimeistely sekä muutto.

Yhteistyössä Valmis Kuusamoa rakentamassa

Valmis Kuusamo -palvelua varten olemme yhdistäneet osaamisemme Kiiruna Talot Oy:n kanssa. Valmis Kuusamo -malliston toteutuksesta vastaa ja tilaajan sopimuskumppanina toimii Kiirunat Talot Oy.

Kuusamo-Hirsitalot-logo-fi   

Ota yhteyttä lähimpään Kuusamo-myyjään

Kuusamo-myyjämme auttavat ja antavat mielellään lisätietoja kaikista tuotteistamme. Tutustu muuttovalmiiden hirsitalojen mallistoomme ja ota yhteyttä sinua lähinnä olevaan Kuusamo -myyjäämme.

Valmis Kuusamo - Muuttovalmiit Hirsitalot

Valmis Kuusamo 83
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 83 m2, 1 kerros, 2 mh

Valmis Kuusamo 97
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 97 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 97M
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 97 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 102
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 102 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 111
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 111 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 113B
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 113 m2, 1 kerros, 3 mh

Valmis Kuusamo 138
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 138 m2, 1 kerros, 4 mh

Valmis Kuusamo 143
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 143 m2, 1 kerros, 4 mh

Valmis Kuusamo 156
Muuttovalmis Uusi

kerrosala: 156 m2, 1 kerros, 3 mh