Hirsitalon hankinta on monelle unelmien täyttymys. Hirsitalon luonnollinen kauneus, ekologisuus ja energiatehokkuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Mutta mitä kaikkea valmiiseen hirsitalopakettiin oikeastaan sisältyy? Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä voit odottaa saavasi, kun tilaat hirsitalopaketin vakiotoimitussisällöllä Kuusamo Hirsitaloilta.

Hirsirakenteet ja seinäelementit

Valmiiseen hirsitalopakettiin sisältyvät hirsirakenteet ja seinärunkomateriaalit. Tämä tarkoittaa, että hirsitalopaketin mukana tulevat hirsikehikon lisäksi runkorakenteisiin ulkoseiniin tarvittavat rungot sekä hirsipaneelit. Lisäksi vakiotoimitukseen kuuluvat väliseinien runkotolpat ja seinäpintoihin kipsilevyt. Toimituksessa on mukana myös tarvittavat tukipilarit. Hirsien raaka-aineena käytämme vain parasta suomalaista puuta, joka kasvaa Napapiirin molemmilla puolilla. Tämä takaa hirsien kestävyyden ja laadun.

Kattorakenteet ja katemateriaalit

Hirsitalopaketin mukana tulevat myös kattorakenteet. Kattorakenne suunnitellaan valitsemasi katemateriaalin mukaan joko huopa-, pelti- tai tiilikatteelle. Kattorakenteet sisältävät muun muassa kattotuolit, ruoteet, rakennesuunnitelman mukaiset liimapuupalkit ja tukipilarit, sisäkattokoolaukset sekä räystäslaudat.

Kattorakenteiden ja -materiaalien valinta on tärkeä osa hirsitalon suunnittelua, sillä ne vaikuttavat merkittävästi talon ulkonäköön ja kestävyyteen. Meidän Kuusamo-myyjämme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Ovet ja ikkunat

Valmiiseen vakiohirsitalopakettiin sisältyvät myös ovet ja ikkunat. Ikkunat ovat kolminkertaiset puualumiini-ikkunat ja ovet ovat HDF-pintaisia lämpöovia.

Ovien ja ikkunoiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niiden eristyskyky ja tiiviys. Hyvin eristävät ja tiiviit ikkunat ja ovet auttavat pitämään lämmön talon sisällä ja kylmän ulkona, mikä parantaa talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Muut materiaalit

Vakiohirsitalopakettimme sisältää myös puumateriaalit terassia varten. Myös saunatilojen paneelit sekä laudemateriaalit kuuluvat toimitukseen.

Tarjoamme myös lisävarustepaketteja. Lisävarustepakettiin on valittavissa muun muassa katon katemateriaalit (tiili-, pelti- tai huopakate). Myös tarvittavat eristeet sekä ilmansulut ovat valittavissa lisätoimituksena.

Eristeiden ja höyrynsulkujen valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niiden laatu ja asennustapa. Meidän Kuusamo-myyjämme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Asennusohjeet ja tuki

Valmiiseen hirsitalopakettiin sisältyvät myös kattavat asennusohjeet ja tuki. Asennusohjeet ovat selkeät ja yksityiskohtaiset, mikä helpottaa ja nopeuttaa rakentamista. Lisäksi tarjoamme tukea ja neuvontaa koko rakennusprojektin ajan, jotta kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Asennusohjeiden ja tuen avulla voit varmistaa, että hirsitalosi rakennetaan oikein ja kestävällä tavalla. Tämä on erityisen tärkeää, sillä oikein rakennettu hirsitalo on pitkäikäinen ja energiatehokas koti, joka tarjoaa mukavuutta ja hyvinvointia vuosikymmeniksi eteenpäin.

Yhteenveto

Valmiiseen hirsitalopakettiin sisältyy kaikki tarvittava hirsitalon rakentamiseen: hirsirakenteet ja seinärungot, kattorakenteet, ovet ja ikkunat, terassi- sekä saunamateriaalit ja kattavat asennusohjeet. Tarkan toimitussisältökuvauksemme löydät myös täältä.  Meidän Kuusamo-myyjämme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi ja varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Hirsitalon hankinta on suuri investointi, mutta oikein valitulla ja rakennetulla hirsitalopaketilla voit olla varma, että saat laadukkaan ja kestävän kodin, joka tarjoaa mukavuutta ja hyvinvointia vuosikymmeniksi eteenpäin. Tutustu tarkemmin mallistoomme ja ota yhteyttä Kuusamo-myyjääsi, niin autamme sinua toteuttamaan unelmasi hirsitalosta.