Olet tässä:   Etusivu / Hirsirakentaminen / Talvirakentaminen ja talvikampanja 2019 Mallihaku

Talvirakentaminen ja talvikampanja 2019

Talvirakentaminen ja talvikampanja 2019

Hirsitalopaketit

Hyödynnä nyt talvietu!

Hyödynnä talvietu!

Ostaessasi nyt saat merkittävän talvitoimitusedun ja valittavaksesi talven parhaat toimitusajat! Kun teet tilauksen nyt, on sinulla koko kesä ja syksy aikaa suunnitella, hankkia luvat sekä tehdä perustukset ennen toimitusta. Hyvissä ajoin aloittamalla, sinulla on mahdollisuus päästä uuteen kotiin jo ensi kesänä! 

Viisi vinkkiä miksi talvirakentaminen kannattaa

Rahanarvoiset edut

Tarjoamme merkittävän talvitoimitusedun, kun teet tilauksen ennen 30.9.2019 ja toimitus on viimeistään 31.3.2020. Ota yhteyttä lähimpään myyjämme ja kysy lisää!

Työvoiman saatavuus

Kesän rakennusruuhkat helpottavat alkutalvesta. Näin urakoitsijoiden ja rakentajien aikataulut ovat väljemmät ja pääset valitsemaan juuri sinulle sopivat porukat työmaalle. UUTTA! Kysy myös Kuusamo - asennusta myyjiltämme!

Paras aika hirren pystytykseen

Tiesitkö, että talvi on paras aika hirren pystytykseen? Talven kuivat ja kylmät pakkaskelit vähentävät rakennusaikaisen kosteussuojauksen tarvetta verrattuna esimerkiksi sateiseen kesään. 

Lupa-asiat hoituvat juohevasti

Kevään korvalla lupa-asioiden käsittelyssä on yleensä ruuhkaa, koska kesän rakennusprojektit puskevat päälle. Syksyllä lupa-asioiden hoitaminen on jouhevampaa ja nopeampaa.

Kesällä pääset nauttimaan uudesta kodista

Hyvin aikataulutettu ja suunniteltu projekti mahdollistaa sen, että pääset kesällä jo nauttimaan uuden kodin tai hirsimökin tunnelmasta. Kesä ei mene rakennusprojektin parissa vaan halutessasi pääset jo pihatöiden pariin.

Näin pääset alkuun

Tutustu mallistoomme ja kuvagalleriaamme. Poimi sieltä sinulle sopivat ideat ja ota yhteyttä lähimpään myyjäämme. Lähdetään työstämään sieltä juuri teille sopiva hirsikoti tai hirsihuvila! 

Kampanjan voimassaoloaika

Tee päätös hyvissä ajoin ja hyödynnä etusi. Talvitoimitusetu on voimassa 30.9.2019 mennessä tehtyihin uusiin tilauksiin, kun toimitus on aikavälillä 1.10.2019- 31.3.2020. Toimi nyt ja päätä sinulle paras talven tai kevään pystytysajankohta!

Olet tässä:   Etusivu / Hirsirakentaminen / Talvirakentaminen ja talvikampanja 2019 Mallihaku