Olet tässä:   Etusivu / Hirsirakentaminen / Kuusamo-asennus Mallihaku

Kuusamo-asennus

Kuusamo-asennus

Hirsitalopaketit

Asennusta kokemuksella

Tarjoamme asiakkaillemme joustavaa ja laadukasta asennuspalvelua kokeneiden asentajiemme toimesta. Peruspalvelumme käsittää Kuusamo-asennuskokonaisuuden, joka sisältää muun muassa seuraavat asennukset: kantava hirsirunko, pilarit, palkit, ristikot, räystäät, otsalaudat, vesikatteen alusrakenteineen ja ikkunat.

Tällä asennuslaajuudella saadaan kaikki vaativat runko- ja vesikatevaiheen työt tehtyä yhtäjaksoisesti ammattilaisten toimesta ja ilman töiden yhteensovittamista. Ja mikä tärkeintä, talo on sään suojassa, oli vuodenaika mikä hyvänsä. Asennuslaajuuttamme voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti ja asennuspalvelumme sisältää aina tarvittavat telineet ja nostotyöt.

Toteutamme ensisijaisesti asennuksia omakotitaloihin sekä ympärivuoden käyttöön tuleviin loma-asuntoihin ja niiden yhteydessä oleviin pieniin saunarakennuksiin sekä muihin rakennuksiin.

Suurempi asennuskohde, käänny Kuusamo Hirsitalojen puoleen

Pienemmät sauna- ja piharakennukset ja autotallit voi asentaa jopa itse tai talkooporukalla, jos omaa hieman perusosaamista sekä tutustuu etukäteen huolellisesti piirustuksiin ja asennusohjeisiin – jos rakennat talkoilla, muistathan talkoovakuutukset!

Omakotitalojen ja muiden suurempien kohteiden asennus kannattaa kuitenkin teettää aina ammattilaisella. Etenkin hirsirungon asennus on tarkkuutta vaativa työvaihe ja on tehtävä huolellisesti. Oikein tehdyllä asennuksella on valtava merkitys rakenteen toimivuuden ja asumisterveyden osalta. Kannattaa myös ottaa huomioon, että väärin tehdyn asennuksen jälkeen virheet ovat hankalasti korjattavissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asennuspalvelustamme

Olet tässä:   Etusivu / Hirsirakentaminen / Kuusamo-asennus Mallihaku