Yksilöllinen suunnittelu ja muokattavuus

Hirsimökin suunnittelu on monivaiheinen prosessi, jossa yksilöllisyys ja muokattavuus ovat avainasemassa. Me Kuusamo Hirsitaloilla ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja haluaa hirsimökistään juuri omannäköisensä. Siksi tarjoamme laajan valikoiman malleja, joita voi muokata lähes rajattomasti. Voit esimerkiksi muuttaa rakennuksen mittoja, kattotyyppiä, ikkunoiden ja ovien kokoa sekä sijoittelua. Näin varmistamme, että lopputulos vastaa täydellisesti toiveitasi ja tarpeitasi.

Muokattavuus ei rajoitu pelkästään ulkoisiin seikkoihin. Myös sisätilojen suunnittelu voidaan toteuttaa yksilöllisesti. Voit valita erilaisia materiaaleja, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi. Tämä tekee hirsimökistäsi todella ainutlaatuisen ja juuri sinulle sopivan.

Laadukas ja kestävä raaka-aine

Hirsirakennuksen sydän on sen raaka-aine, ja me käytämme vain parasta mahdollista puuta. Pohjoisen puu, erityisesti kuusi ja mänty, on tunnettu erinomaisista lujuusominaisuuksistaan ja työstettävyydestään. Kuusi on suosituin valinta hirsikoteihin sen vaalean ja tasaisen ulkonäön vuoksi, kun taas mäntyä käytetään usein loma-asunnoissa ja saunoissa sen perinteisen ilmeen vuoksi.

Puulajin valinta riippuu pitkälti hirsirakennuksen käyttötarkoituksesta ja omista mieltymyksistäsi. Meidän hirsivalikoimamme erottuu edukseen yksilamellisuudellaan, mikä tarkoittaa, että hirsiseinän kokonaisilme on rauhallinen ja kaunis ilman vaakasaumoja. Tämä takaa hirsirakennukselle pitkän käyttöiän ja kestävyyden.

Ekologisuus ja energiatehokkuus

Hirsirakennukset ovat luonnostaan ekologisia ja energiatehokkaita. Moni ei tule ajatelleeksi, miten tiiviitä hirsirakennukset oikeasti ovat. Hirsimökit ovat tänä päivänä energiatehokkaita, jonka mahdollistaa hirsien työstötarkkuus sekä teknisesti toimivat saumaeristeratkaisut. Kun hirret, ikkunat, ulko-ovet ja kaikki höyrynsulut on asennettu huolellisesti, saadaan hirsimökistä erittäin ilmatiivis.

Hirren valmistusprosessi on myös ympäristöystävällinen. Valmistuksen yhteydessä syntyvät sivutuotteet, kuten puru ja hake, käytetään energian tuotantoon, mikä tekee prosessista lähes jätteettömän. Lisäksi hirsirakennus sitoo hiilidioksidia, mikä tekee siitä kestävän valinnan pitkälle tulevaisuuteen.

Taloudellinen vakaus ja luotettavuus

Kuusamo Hirsitalot on vakavarainen ja velaton yritys, joka on toiminut alalla jo yli 25 vuotta. Tämä taloudellinen vakaus takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja laadukkaita tuotteita. Meidän toimintamme perustuu harkittuun ja vastuulliseen taloudenpitoon, mikä on auttanut meitä nousemaan yhdeksi toimialan kärkiyrityksistä.

Meidän pääkonttorimme sijaitsee Kuusamossa, ja olemme paitsi tärkeä työllistäjä myös merkittävä vientiyritys. Paikallisuus yhdistettynä kansainväliseen osaamiseen tekee meistä luotettavan kumppanin hirsirakennusprojekteihin.

Asiantunteva palvelu ja tuki

Me Kuusamo Hirsitaloilla olemme erikoistuneet hirsirakentamiseen yrityksen perustamisesta lähtien. Meidän tiimimme koostuu hirsirakentamisen ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Tämä asiantuntemus näkyy kaikessa toiminnassamme, suunnittelusta tuotantoon ja asiakaspalveluun.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa tukea koko projektin ajan. Kuusamo-myyjämme voi auttaa sinua löytämään sopivan rakentajan ja tarjoamme neuvontaa hirsirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Meidän modernit puuntyöstölaitteemme ja jatkuva kouluttautuminen takaavat, että hirsirakennuksesi on korkealaatuinen ja kestävä.

Palvelumme

Kuusamo Hirsitalot tarjoaa laajan valikoiman hirsirakennuksia, jotka voidaan muokata yksilöllisten toiveiden mukaan. Meidän hirsivalikoimamme kattaa erilaiset puulajit ja hirsityypit, jotka sopivat niin perinteiseen kuin moderniin tyyliin. Voit valita esimerkiksi jiiri- tai ristinurkan, ja hirren profiili on saatavilla sekä perinteiseen että moderniin tyyliin sopivana.

Meidän asiantuntevat Kuusamo-myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua projektisi kaikissa vaiheissa. He voivat esitellä luotettavia rakentajia ja tarjota neuvontaa hirsirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteenamme on tuottaa ihmisille elämän laatua tarjoamalla korkealaatuisia ja kestäviä hirsirakennuksia.