Olet tässä:   Etusivu / Yritys / Uutiset / Uutinen Mallihaku

Ajankohtaista

Saunoja suomalaisille - Kuusamon uusi sauna- ja saunamökkimallisto julkaistu!

17maalis

Kuusamon seitsemän suosikkisaunaa ja saunamökkiä saivat seurakseen 17 uutta mallia

KOKO. Kun sauna on vain saunomista varten, pienempikin riittää. Toimme 10 m2:n Sirkku-saunamme kaveriksi 5 m2:n pikkusauna jonka lauteille mahtuu silti 5-henkinen perhe. Saunamökkimallistomme suurimmat: SAAPUNKI, SIEPPO, KAUHAMO ja KOIVIKKO käyvät jo pikkuhuvilasta.

TYYLI. Meitä on moneksi ja Suomi on iso maa. Mikä sopii saaristoon ei välttämättä sovi erämaajärven rannalle tai omakotitalon pihalle. Osa meistä on perinteisen tyylin ystäviä ja osa modernimman tyylin kannattajia. Uusi mallistomme osoittaa että tuhat vuotisesta suomalaisesta hirrestä voi valmistaa myös moderneja saunoja ja saunamökkejä. Vilkaisepa esim. LAVOS tai KORVAS -mallejamme.

MONIKÄYTTÖISYYS. Halusimme uudessa mallistossamme ottaa huomioon asiakkaidemme erilaiset käyttötarpeet. Joillekin sauna- tai saunamökki on vain saunomista ja saunan jälkeistä jäähdyttelyä varten. Monelle rantasauna on se "ensimökki" ennen varsinaisen huvilan rakentamista. Osalle saunamökki riittää siksi ainoaksi nautintapaikaksi veden äärelle, eikä muuta rakennetakaan. Jotkut haluavat omakotitalonsa läheisyyteen hirsisaunan pihasaunaksi. Näihin kaikkiin tarpeisiin löydät uudesta mallistostamme vaihtoehdon.

MUUNNELTAVUUS. Kuten ennenkin, saat minkä tahansa saunan tai saunamökkimme peilikuvana ilman lisähintaa. Myös väliseinän paikkaa esim. löyly-, pesu- ja pukuhuoneen välillä voit siirtää tarpeesi mukaan. Jos haluat löylyhuoneeseen näköalaikkunan tai nykyistä pienemmän, sekin onnistuu. Alapohjaratkaisun voit valita mieltymyksesi ja rakennuspaikan olosuhteiden mukaan.

HOKSAUKSIA. Rakennamme rantasaunamme useimmiten niin lähelle vettä kuin mahdollista ja kohti parasta järvimaisemaa. Miksi emme samalla kun mietiskelemme lauteilla suuria ajatuksia, ihailisi myös kaunista suomalaista maisemaa. Tämä onnistuu ainakin KOIVULA-mallissamme, jonka lauteita vastapäätä avautuvat suuret maisemaikkunat kahteen suuntaan. Talvella ja muuten kylmällä säällä on kivaa ja järkevää, kun sauna lämmittää mukavasti myös tuvan puolta. Kesähelteellä taas pitkän saunomisen seurauksena voi olla hikinen yö saunamökin parvella tai tuvassa nukkuessa. Ei hätää - uudessa mallistossamme on useita malleja, joissa löylyhuone on sijoitettu irralleen tuvasta tai rakennuksen vastakkaiseen päätyyn.

Katso koko saunamallisto tästä

Kuusamo Hirsitalot - Saunamallisto 2014