Olet tässä:   Etusivu / Yritys / Uutiset / Uutinen Mallihaku

Ajankohtaista

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna voitti Suuri Taloäänestys 2018 -äänestyksen!

09maalis

Rakentaja.fi:n Suuressa Taloäänestyksessä helmikuussa 2018 esiteltiin 11 erilaista talomallia. Koko äänisaaliista voittajaksi ylsi Nuuna 129, joka sai 21 % annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui Finnlamelli keräten 15 % ääniä ja kolmanneksi sijoittunut Huliswood sai 13 % äänistä. Kärkikolmikon ulkopuolelle jääneet mallit keräsivät tasaisesti loput äänet.

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna 129 jatkaa siis voittokulkuaan. Sama talomalli valittiin vuonna 2014 Kalajoen loma-asuntomessuilla parhaana loma-asuntona. Samalla se voitti myös paras terassi- ja paras sisustuskategorian.

Nuunamallistomme onkin erittäin suosittu sekä omakotitalo- että lomarakentamisessa. Nuuna on parhaimmillaan tontilla, josta avautuu vapaa näkymä vähintäänkin yhteen suuntaan. Äänestyksessä olleen yksikerroksisen version lisäksi Nuunan voi tilata myös rinneratkaisuna, mikä sopii erityisen hyvin perheille, joissa on vielä kotona asuvia lapsia tai asumista halutaan jakaa kahteen kerrokseen.

Nuunaa kuvailtiin äänestäneiden kesken tavanomaisesta poikkeavaksi, jossa on erilainen pohjaratkaisu ja on muunneltavissa moniin tarpeisiin. Se on avara suurien ikkunoidensa ansiosta ja johon luonnonvalo yltää hyvin sisälle asti. Katso koko Nuuna-mallistomme.